- Reaksiyon skoru
- 8,479
Motivasyon sayfaları ile çok fazla vakit geçiriyorlar muhtemelen. İş yaptıkları bile şüpheli.Katılıyorum az diyenler ne iş yapıyor merak ettim açıkçası
Motivasyon sayfaları ile çok fazla vakit geçiriyorlar muhtemelen. İş yaptıkları bile şüpheli.Katılıyorum az diyenler ne iş yapıyor merak ettim açıkçası
Yani hocam kişi başına vursam bile asgari ücretten fazla bence bir daha düşün ama sen bilirsin5kişi için 100k bahsediyoruz tek kişi için değil
Evde var hocamAnkara İzmir İstanbul'da değilsen iyi para,5 kişi için bile fazla.Burda asıl önemli etken evinin olup olmaması evin varsa bence yeterli
Ortalama bir memur ailesi 4-5 kişi oluyor ve gelirlerli 40 45k hocam, ortalamanın çok üstünde şu an 100k.5kişi için 100k bahsediyoruz tek kişi için değil
Bence yüksek. Az diyenler ülkenin nerdeyse yarısının 17K asgari ücret ile geçindiğini de unutmasın.
2 kişi bim kasiyeri olarak çalışsalar 3 çocuk olsa onlar çalışmasa gene 45K civarı para giriyor eve. Bu 5 kişilik ailenin üçü çalışabilir yaşta ise zaten düşük işlerden bile neredeyse 70K para girer bu eve. 100K dip bir para değil ama fazla hiç değil bence.Katılıyorum az diyenler ne iş yapıyor merak ettim açıkçası
tek kişiden bahsediyorsnuz değil mi 40 45k ?Arkadaş 5kişi için 100k diyor.5kişi içerisinden 3kişi çalışsa aylık 35k bu da ortalama paraOrtalama bir memur ailesi 4-5 kişi oluyor ve gelirlerli 40 45k hocam, ortalamanın çok üstünde şu an 100k.
3-4 kişinin 70k alması var birde tek kişinin 100K öyle düşün2 kişi bim kasiyeri olarak çalışsalar 3 çocuk olsa onlar çalışmasa gene 45K civarı para giriyor eve. Bu 5 kişilik ailenin üçü çalışabilir yaşta ise zaten düşük işlerden bile neredeyse 70K para girer bu eve. 100K dip bir para değil ama fazla hiç değil bence.
Knk zaten Türkiye şartlarına göre az Amerika da 100 dolar çok fazla mesela böyle bakTürkiye şartlarında düşünün hocam.
Türkiye şartlarında ev geçindirir ama yaşadıpın şehirde bağlı mesela ben konyadayım istanbul la bir değil yaniTürkiye şartlarında düşünün hocam.