Son attığım sste de herhangi bir kod oluşmadı hocam. Sms veya mail geliyor muSingapur'a ulaştığında PTT takip numarası çıkıyor. Sende neden gözükmüyor bilmiyorum ama benim 2 kargomum birini pos Malezya diğerini Singapur post ile yolladılar. Biraz bekle belki kodu gözükür.
Hocam bir güncelleme var mı benim Hong Kong da kaldı en son 6 Şubat'taAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimkisi suan böyle türkiye ye gelmiş mi anlamadım![]()
ücret kısmına bak. eğer vergi çıkmışsa ptt almış demektir.Arkadaşlar benim klavye İstanbul'da ama bu son işleme baktığımda açıklama olarak ürün gümrüğe takılmış diyorlar. Eline ulaşan var mı
PTT de en son böyle gözüküyor
ücret kısmına baktım ama gümrük vergisi vs kısımları hepsi 0 TLücret kısmına bak. eğer vergi çıkmışsa ptt almış demektir.
gümrükten almamıştır henüz. teslim alırsa vergi işliyor.ücret kısmına baktım ama gümrük vergisi vs kısımları hepsi 0 TL
vergi çıkmaması için yanwenn kargo ile istemiştim yanwen ile göndermişlerdi forumda gördüm vergi çıkmıyormuş o kargo firmasında yine de vergi çıkar mı ?gümrükten almamıştır henüz. teslim alırsa vergi işliyor.
ptt teslim aldıysa %99 vergi çıkıyor.vergi çıkmaması için yanwenn kargo ile istemiştim yanwen ile göndermişlerdi forumda gördüm vergi çıkmıyormuş o kargo firmasında yine de vergi çıkar mı ?
aynen benım daha vergı gozukmuyor ben hazırım beklıyorum sadeceptt teslim aldıysa %99 vergi çıkıyor.
tahmini ne kadarlık bir vergi çıkarptt teslim aldıysa %99 vergi çıkıyor.
Benimde 6 şubattan beri işlem yok. Hala aynı.Arkadaşlar benim klavye İstanbul'da ama bu son işleme baktığımda açıklama olarak ürün gümrüğe takılmış diyorlar. Eline ulaşan var mı
PTT de en son böyle gözüküyor
Firma *****. Herkesin ürününe 14-15 dolar yazmış. Herkesin ürünü de aynı konteynerden gümrüğe girince. Gümrükte mal olmadığı için suphelenip kafalarına göre fiyat belirleyip vergiyi iteliyorlar.tahmini ne kadarlık bir vergi çıkar
hocam inşallah bi klavye fiyatı daha istemezlerBenimde 6 şubattan beri işlem yok. Hala aynı.
Firma *****. Herkesin ürününe 14-15 dolar yazmış. Herkesin ürünü de aynı konteynerden gümrüğe girince. Gümrükte mal olmadığı için suphelenip kafalarına göre fiyat belirleyip vergiyi iteliyorlar.