Orijinalliğinden eminsen ve macun değişimi yaptığın bir işletmen varsa mantıklı.Arkadaşlar trendyolda 800 TL'ye 45gr mx-4 termal macun buldum baya hesaplı geldi alınır mı? sizce
Evde iki tane PC ve ekran kartı var 20 Gr yetermi pekiYani işletme sahibi isen olabilirde normal kullanıcı isen o macunu bitirmeye ömrün yetmez.
hocam 3 gr yeterli.(Fazla bile)Evde iki tane PC ve ekran kartı var 20 Gr yetermi peki
Evde iki tane PC ve ekran kartı var 20 Gr yetermi peki
Hocam 8 Gr ile arasında 100 TL fark var sence hangisini almalı4Gr al.
Hocam 8 Gr ile arasında 100 TL fark var sence hangisini almalı
Sağol hocam4Gr fazlasıyla yeter.
Teknobiyotik güvenilirmidir hocam4Gr fazlasıyla yeter.
mx4 yetkili satıcısından alın trendyol vs den alınmaz macun çok fazla sahtesi var mx4 ünArkadaşlar trendyolda 800 TL'ye 45gr mx-4 termal macun buldum baya hesaplı geldi alınır mı? sizce
Hocam Hepsiburadadan teknobiyotik satiyo alınır mı? indirimlide ordamx4 yetkili satıcısından alın trendyol vs den alınmaz macun çok fazla sahtesi var mx4 ün
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (45gr) (AR-ACTCP00024A) - Termal Macun - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yüksek Performanslı Isı Transferi Artic termal macunları piyasanın en fiyat performas ürünü olmalarının yanı sıra, işlemci ile soğutucu arasında ısı transferini sağlayan 8.5W/mK ısı iletim katsayısına sahip yüksek yoğunluklu...www.teknobiyotik.com
Hocam Hepsiburadadan teknobiyotik satiyo alınır mı? indirimlide ordat
hocam ekran kartını mumkunse acmayın derım zaten kendı macunu rahat 3 -4 sene gotururEvde iki tane PC ve ekran kartı var 20 Gr yetermi peki