Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,998
Intel Core i5-13600KF 3.50GHz 14 Çekirdek 24MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Gaming gecesinden 8K ya alırsınız sakin![]()
Intel Core i5-13600KF 3.50GHz 14 Çekirdek 24MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İkisi de var. Kaç haftadır youtuber sistemi kampanyalı sistem diye diye 13600KF satmaya çabalıyorlar. Pes ettiler sanırım direkt işlemciyi vereceklerEllerinde 12600KF var gaming gecesine 13600KF geleceğini sanmıyorum xD
Ölü soket bir de. AM5 platformu varken tabuta konulan sokete masraf yapılmaz bence.İntel bu yanan alev toplarını ellerinden çıkarmaya bakıyor. TDP değerleri çok yüksek. 14700kf ucuza buldum cuma günü korktum almaya.
Sır gibi saklayacak mısın o siteyi?Fiyat güzel ama bu sitenin vade farklarına acil el atması lazım. Sırf vade farkları yüzünden başka yerden alışveriş yapıyorum 2dir.
6 taksitte 1400 Lira bindirmek nedir?
34k lık ekran kartını 12 ay vade farksız aldım başka siteden.
Hepsiburada Hocam. 2 ayrı karttan ödeyip, ikisine de vade farksız 6 ay taksit yapabiliyorsunuz. Herkes bilir bunu düşünmüştümSır gibi saklayacak mısın o siteyi?
Teşekkürler ama anlamadım farklı kartlar olduğu için kartları aynı ayda ödemiyor muyuz? Sonuç olarak 6 taksit olmuyor mu?Hepsiburada Hocam. 2 ayrı karttan ödeyip, ikisine de vade farksız 6 ay taksit yapabiliyorsunuz. Herkes bilir bunu düşünmüştüm![]()
Aynen Hocam ama tek karta abanıp ekstreyi şişirmektense böylesi işime geliyor, gelirim aydan aya değişebiliyor çünkü.Teşekkürler ama anlamadım farklı kartlar olduğu için kartları aynı ayda ödemiyor muyuz? Sonuç olarak 6 taksit olmuyor mu?