🔥İndirim Intel i5 13600KF 8.499₺

Vatan 9180TL'ye 14600kf satıyor bir kaç gündür o varken alınır mı bilemedim. Fiyat geceleri düşüyor.

İntel bu yanan alev toplarını ellerinden çıkarmaya bakıyor. TDP değerleri çok yüksek. 14700kf ucuza buldum cuma günü korktum almaya.

Fiyat güzel ama bu sitenin vade farklarına acil el atması lazım. Sırf vade farkları yüzünden başka yerden alışveriş yapıyorum 2dir.

6 taksitte 1400 Lira bindirmek nedir?

34k lık ekran kartını 12 ay vade farksız aldım başka siteden.

Fiyat güzel ama bu sitenin vade farklarına acil el atması lazım. Sırf vade farkları yüzünden başka yerden alışveriş yapıyorum 2dir.

6 taksitte 1400 Lira bindirmek nedir?

34k lık ekran kartını 12 ay vade farksız aldım başka siteden.
Sır gibi saklayacak mısın o siteyi?

Sır gibi saklayacak mısın o siteyi?
Hepsiburada Hocam. 2 ayrı karttan ödeyip, ikisine de vade farksız 6 ay taksit yapabiliyorsunuz. Herkes bilir bunu düşünmüştüm :)

Hepsiburada Hocam. 2 ayrı karttan ödeyip, ikisine de vade farksız 6 ay taksit yapabiliyorsunuz. Herkes bilir bunu düşünmüştüm :)
Teşekkürler ama anlamadım farklı kartlar olduğu için kartları aynı ayda ödemiyor muyuz? Sonuç olarak 6 taksit olmuyor mu?

Teşekkürler ama anlamadım farklı kartlar olduğu için kartları aynı ayda ödemiyor muyuz? Sonuç olarak 6 taksit olmuyor mu?
Aynen Hocam ama tek karta abanıp ekstreyi şişirmektense böylesi işime geliyor, gelirim aydan aya değişebiliyor çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri