Çözüldü✓ 1500 TL red switch mekanik klavye önerisi

srthekng

80+
Reaksiyon skoru
5
1500 TL ye kdr red switch mekanik numerikli ve multimedya tuşlu bir klavye arıyorum fiyat 1800 e kdr arttırılabilir aklımda rampagein bir kaç modeli var ancak sizlerinde önerilerini bekliyorum

Yellow olmaz mi
Hocam açıkçası yellow switch pek incelemedim red switch daha mantıklı geldiğinden dolayı red olsa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan almayı düşünmüyorum ayrıyetten ses tekerleği olan red switch siyah bir klavye önerebilirmisin varsa bildiğin

Hocam açıkçası yellow switch pek incelemedim red switch daha mantıklı geldiğinden dolayı red olsa daha iyi olur

Amazondan almayı düşünmüyorum ayrıyetten ses tekerleği olan red switch siyah bir klavye önerebilirmisin varsa bildiğin
Xpg summoner bakabilirsin bütçen 200 tl artarsa

Xpg summoner cherry mx red
Hocam aklımda rampage KB-R97 X-Tracer var tam bana hitap eden bir klavye gerek multimedya tuşlarıyla gerek ses tekeriyle birde red switch zaten onun hakkında bir bilginiz varmıdır güzel bir klavyemi fiyatı biraz pahalı geldi ancak başka alternatif yok gibi

Hocam bu 1200 1500 bandında e yooso model hot swap özellikli klavyeler var. Huano markalı switchle geliyor, red switch versiyonlari da var. N11 üzerinden bakarsan saatlik kuponlarda aktif. Bi göz atın derim rampage vs den daha mantıklı olabilir. Ama yurtdışından alabilirim diyorsanız çok daha mantıklı modeller önericeklerdir.

Hocam bu 1200 1500 bandında e yooso model hot swap özellikli klavyeler var. Huano markalı switchle geliyor, red switch versiyonlari da var. N11 üzerinden bakarsan saatlik kuponlarda aktif. Bi göz atın derim rampage vs den daha mantıklı olabilir. Ama yurtdışından alabilirim diyorsanız çok daha mantıklı modeller önericeklerdir.
https://ty.gl/sb67qps042 bu alınır mı hocam sizce bende arıyorum tercihim numpad olması ama olanların fiyatı bütceyi asıyor(bu konuya böyle yazdıgım icin özür dilerim konu acmıstım ama cevap veren olmamıştı)

Yellow switchin basımı biraz daha sert olur sadece. Uçurum fark tok red gibi sessiz olur.

https://ty.gl/sb67qps042 bu alınır mı hocam sizce bende arıyorum tercihim numpad olması ama olanların fiyatı bütceyi asıyor(bu konuya böyle yazdıgım icin özür dilerim konu acmıstım ama cevap veren olmamıştı)
hocam tavsiyem n11 üzerinden alın ordaki satıcıda n11 kupon kodları geçerli ve üst kasa metal olan versiyonları tercih edin.

Ben e yooso z11t modelini aldım. 1 hafta 10 gün oldu alalı. Şimdi daha üst model bir klavyeye geçtim o yüzden kenarda duruyor. Ama f/p olarak tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,343
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri