Bilgisayardan gelen "çık çık" sesi?

powered

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, son günlerde çok gıcık bir ses duymaya başladım metronom gibi sürekli çık çık çık ses geliyor ama kasanın neresinden geliyor çözemedim. Tüm HDD leri söktüm ses kesilmedi, fanları durdurdum elimle hala geliyor. Harici hdd vardı onu da söktüm yine tık yok. Sizce ne olabilir bu ses deli etti beni..

Merhabalar, son günlerde çok gıcık bir ses duymaya başladım metronom gibi sürekli çık çık çık ses geliyor ama kasanın neresinden geliyor çözemedim. Tüm HDD leri söktüm ses kesilmedi, fanları durdurdum elimle hala geliyor. Harici hdd vardı onu da söktüm yine tık yok. Sizce ne olabilir bu ses deli etti beni..

ya fana bir şey değiyor yada hdd kafa vurma sesi bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve kasanda sıvı soğutma var ise pompa sesi olabilir

kanka kasayı yükseğe alıp kapağı açıp çalıştırısan sesin nereden geldiğini görürsün.

Hocam HDD'nin içindeki diskten geliyor olabilir bendede benzer sorun vardı ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama ses kaynağını tespit ettiniz mi?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve kasanda sıvı soğutma var ise pompa sesi olabilir

Fanları da durdurdum ses ordan gelmiyor. Sıvı soğutma da yok.

kanka kasayı yükseğe alıp kapağı açıp çalıştırısan sesin nereden geldiğini görürsün.
Deneyeceğim dostum.
Hocam HDD'nin içindeki diskten geliyor olabilir bendede benzer sorun vardı ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama ses kaynağını tespit ettiniz mi?
HDD'leri söktüm hocam hiç bir şey yok kasada daha tespit edemedim :/

Fanları da durdurdum ses ordan gelmiyor. Sıvı soğutma da yok.

Deneyeceğim dostum.

HDD'leri söktüm hocam hiç bir şey yok kasada daha tespit edemedim :/

Tespit ederseniz sorunu da çözmüş olacaksınız zaten hocam bulmaya çalışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos