Msi Sıvı Soğutma ve Sıvı Soğutma Önerisi

PokeTopu

80+
Reaksiyon skoru
32
Herkese selamlar sıvı soğutma almayı planlıyorum şu an aklımda msi mag coreluquid p240 almak var fakat pompa sorunudur cart curt bu seriye çok yaklaşmayın diyorlar ama ben de ise msi koleksiyonu yapıyorum kasamdan klavyeme kadar her şey msi bunu da msi almak istedim fakat paramın da ziyan olmasını istemiyorum şu anda 2700 tl civarı alabiliyorum bütçem 3500 lira hatta 4k ya kadar çıkabilirim msi sıvı soğutma kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim sıvı soğutma önerilerinize ise açığım kasa 240mm uyumlu

oneririim
Ustam sıvı soğutması iyidir hoştur fakat ben direkt görünüme bakıyorum ya benim için estetik daha önemli

Ustam sıvı soğutması iyidir hoştur fakat ben direkt görünüme bakıyorum ya benim için estetik daha önemli

https://www.akakce.com/islemci-sogu...ivi-islemci-sogutucusu-fiyati,1603314988.html
illa msi arıyorsanız iş görür ancak lt520-720 daha iyidir soğutma açısından
Genel olarak witcher, batman, rdr2 gibi hikayeli oyunlar oynuyorum arada da ise lol, sıvı soğutma almamın tek sebebi olmasa da kasanın içinde görünüş gözüme çok çarpıyor msiın bu sıvı soğutması iş görür mü? Yoksa başka bir sıvı soğutma mı tavsiye edersiniz

Genel olarak witcher, batman, rdr2 gibi hikayeli oyunlar oynuyorum arada da ise lol, sıvı soğutma almamın tek sebebi olmasa da kasanın içinde görünüş gözüme çok çarpıyor msiın bu sıvı soğutması iş görür mü? Yoksa başka bir sıvı soğutma mı tavsiye edersiniz
Görünüş Bakımından evet çok güzel ancak ls520 daha iyi bir sıvı soğutma lt520 modeli yerine rgbli olan ls520 modeline yönelebilirsiniz

Herkese selamlar sıvı soğutma almayı planlıyorum şu an aklımda msi mag coreluquid p240 almak var fakat pompa sorunudur cart curt bu seriye çok yaklaşmayın diyorlar ama ben de ise msi koleksiyonu yapıyorum kasamdan klavyeme kadar her şey msi bunu da msi almak istedim fakat paramın da ziyan olmasını istemiyorum şu anda 2700 TL civarı alabiliyorum bütçem 3500 lira hatta 4k ya kadar çıkabilirim msi sıvı soğutma kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim sıvı soğutma önerilerinize ise açığım kasa 240mm uyumlu
MSI alacaksan bunu al.

Görünüş Bakımından evet çok güzel ancak ls520 daha iyi bir sıvı soğutma lt520 modeli yerine rgbli olan ls520 modeline yönelebilirsiniz
Tamamdır ustam teşekkürler youtubeda biraz daha gezineceğim msi için v2 sürümü ile pompa gibi sorunların çözüldüğünü söylemişler yorumlarda gayet iyi birazda dediğiniz sıvı soğutucu için araştırma yapıp son kararımı vereceğim kalbim msidan yana olsa da paramında boşa gitmesini istemiyorum

MSI alacaksan bunu al.
240r ile bunun farkı nedir ustam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada P240ın görünüşünü beğenip LT520 yi beğenmemek nasıl oluyor yav LT520 çok daha hoş duruyor bence 😅
P240ta kare üzerindeki çizgiler çok daha keskin ve göre güzel geldi hocam lt520 tamamen kare ve çift katman var göre hoş gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,423
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri