Onaysız papara card

19hsyn96

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,327
1)Papara hesap açtım şuan onaysız hesap. Onaysız hesap ile netflix alışverişinde 10 tl geri iadesi oluyormu yinede illa onaylamak mı lazım?
2) Toplam 500 tl fazla para yatırınca sonra kesintimi yapıyor?(1 sene boyunca yani )

up

1)Papara hesap açtım şuan onaysız hesap. Onaysız hesap ile netflix alışverişinde 10 TL geri iadesi oluyormu yinede illa onaylamak mı lazım?
2) Toplam 500 TL fazla para yatırınca sonra kesintimi yapıyor?(1 sene boyunca yani )
Evet, alabiliyorsun ama 750 TL limit var.
Sanal kart ile alabilirsin.
Lakin netflix kabul etmiyordu sansl kartı sanırım.
500 TL ücretsiz sonra %1 kesiyor.
Fakat yıllık değil her ay bu 500 TL yenileniyor.

Sanal kart gerek yok direk papara black kart lazim netflix için her ay 500 tl yenileniyorsa iyi ve onayli mı yapmak gereklı netflix için o düşünduyor

acaba özele bakarmısınız

Arkadaşlar hesabı onaylamadan kart istesek netflix 10 tl geri iade verirler mi yinede?

Onaylasana yaşın mı tutmuyo?
Yaşla alakası yok yaşım hayli hayli tutar ama niyeyse papara ya tam güvenemiyorum tc istiyor seri no istiyor. Ondan onaysızda olursa yapmayacağım onayı.

1)Papara hesap açtım şuan onaysız hesap. Onaysız hesap ile netflix alışverişinde 10 TL geri iadesi oluyormu yinede illa onaylamak mı lazım?
2) Toplam 500 TL fazla para yatırınca sonra kesintimi yapıyor?(1 sene boyunca yani )
Onaysız hesap ile herhangi bir kart aldın mı? Yoksa onayladın mı? Ben onaysız hesap yapmayı düşünüyorum.

Geri