Akhiore
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 914
O şekilde oldu teşekkürler başarısız dedi ama 24 saat içinde bakacaklarmış heraldePC üzerinden doğrulamaya geçip QR okutmayı denediniz mi?
O şekilde oldu teşekkürler başarısız dedi ama 24 saat içinde bakacaklarmış heraldePC üzerinden doğrulamaya geçip QR okutmayı denediniz mi?
Ben az önce 2 kişi yaptım. Üye olup kimliği doğruladıktan sonra 250 liralık ETH/TRY aldım. Ödül hemen geldi. ETH geri çevirip tüm parayı TRY yapıp geri çektim.Hocam hala oluyor mu ? 18 yaş altıyım yapabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben bu tür işleri ve uygulamaları kullanmadım 250 TL kripto felan nasıl olcak bu işler nasıl alıcam
Denedim şimdi olmadı ama pc de açık ve oldi tr uygulaması değil diye mi acaba sizdeki tr miÇık gir yapmayı denedin mi?
18 yaş altı oluyor mu hocam ? 17 yaşındayım ha bide şey dicem ya şuan müsait değilim akşam 8 dan sonra yapsam olur mu kampanya biter miBen az önce 2 kişi yaptım. Üye olup kimliği doğruladıktan sonra 250 liralık ETH/TRY aldım. Ödül hemen geldi. ETH geri çevirip tüm parayı TRY yapıp geri çektim.
reis kimlik doğrulama yapıcam şimdi geri kalanında yardım eder misin?Ben az önce 2 kişi yaptım. Üye olup kimliği doğruladıktan sonra 250 liralık ETH/TRY aldım. Ödül hemen geldi. ETH geri çevirip tüm parayı TRY yapıp geri çektim.
Akşama kampanya biter bilmiyorum. Ama 18 altı oluyor mu @zerolite ?18 yaş altı oluyor mu hocam ? 17 yaşındayım ha bide şey dicem ya şuan müsait değilim akşam 8 dan sonra yapsam olur mu kampanya biter mi
reis kimlik doğrulama yapıcam şimdi geri kalanında yardım eder misin?
dur şimdi yapıcazAkşama kampanya biter bilmiyorum. Ama 18 altı oluyor mu @zerolite ?
Kalanında buradan yardımcı olabiliriz.
18 istiyormuş hocam kimliği onaylamadıAkşama kampanya biter bilmiyorum. Ama 18 altı oluyor mu @zerolite ?
akşam eğer bitmezse ablama açar denerimAkşama kampanya biter bilmiyorum. Ama 18 altı oluyor mu @zerolite ?
Tamamdır hocam kimliği doğrulayınca devamı kolaydur şimdi yapıcaz
18 istiyormuş hocam kimliği onaylamadı
akşam eğer bitmezse ablama açar denerim