Psuyu üreten aigo diye bir markaymış.Güç kaynağını marka almaya özen gösterin Hocam
İşlemci soğutucusunu da arctic vs almayacaksanız hava soğutma alın, hem daha ucuz hem de bozulma riski az olur
buradan kıstığınız parayı daha kaliteli psu'ya yatırabilirsiniz
AMD ekran kartlı sistem almam hocam.![]()
MONACO-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GEFORCE RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8G 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MONACO-4060 sistem tavsiyesidir. RTX 4060 ekran kartı, AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
bu daha alınabilir geliyor.İleride aynı ramden veya aynı değerlere sahip bir tane daha ram alırsanız güzel olur![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İşlemci soğutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İşlemci soğutucusuinventus.com.tr
Neden, neyi değiştirirsem alınabilir? GameGarajdan almak zorundayım diğer sitelerde taksit vade farkı oranı çok kötü.hayır
KC3000 1 TB var ben de onu takıcam zaten.Bence artık 1tb altı sistem alınmamalı.
Gamegaraj olması başlı başına sebep zatenPsuyu üreten aigo diye bir markaymış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD ekran kartlı sistem almam hocam.
Neden, neyi değiştirirsem alınabilir? GameGarajdan almak zorundayım diğer sitelerde taksit vade farkı oranı çok kötü.
KC3000 1 TB var ben de onu takıcam zaten.
Sattıktan sonra ürünlerine adam akıllı destek vermiyorlar arkasında durmuyorlar.Gamegaraj iyi diye biliyorum, nasıl bir sıkıntı var ki?
Muhtemelen bir sorun yaşamayanlardır onlar, yaşadığında can sıkıcı süreç oluyorBenim gördüğüm tam tersi insanlar öneriyor gamegarajı.
Çevreme aldırdım ve kendim aldım , çevre birimi ve PC olsun fazlası ile ilgililerSattıktan sonra ürünlerine adam akıllı destek vermiyorlar arkasında durmuyorlar.
PSU aigonun. 650w modeli aerocool XV plus seviyelerinde , öyle rampage gibi fln değilGüç kaynağını marka almaya özen gösterin Hocam
İşlemci soğutucusunu da arctic vs almayacaksanız hava soğutma alın, hem daha ucuz hem de bozulma riski az olur
buradan kıstığınız parayı daha kaliteli psu'ya yatırabilirsiniz