Furmark prime95 değerleri normal mi?

120mm kendi pompasini sogutsun sonra bakariz islemciye. Marka farketmez 1.5k kule tipi sogutucu 120mm den cok daha iyidir.
tamam katılıyorum 120mm'ler o kadar iç açmıyor ama iyi bir markanın ise yeterli bir soğutmada sağlar

Assassin 120 var mesela piyasadaki 240mm sıvı sogutmların %90 ina çatır çutur çakıyor.
Daha düne kadar 1300 liraya satılıyordu.

Çoluk çocukla uğraşıyoruz... 🤣🤣🤣
hangi 240 mllik sıvı soğutmalara Allah aşkına bana atsana onun karşılaştırmasını ama öyle boş dandik 240ml atarsan konudaki mesajlarınıda sil

tamam katılıyorum 120mm'ler o kadar iç açmıyor ama iyi bir markanın ise yeterli bir soğutmada sağlar
yeterli sogutma falan saglamaz. ondan 150tl pahaliya ASSASIN 120 SE var @HacıSOFU hocamin dedigi gibi piyasadaki cogu 240mm ye kafa tutar.

O parayı da verebilirim elimde spesifik para var zaten de aşırı vrermiyim dedim ama 2 kya kadar verebilirim

lan kes sen sanki çok biliyon büllük seni kule tipinin sıvı soğutmadan daha iyi olduğunu söylüyon bide bana utanmadan bilgisiz diyon bana laf kalabalığı yapacağına git deepcool markasını araştır sonra sıvı soğutma kule tipi soğutma karşılaştırması yap
@Mehmet Yılmaz

Zaten oyuna girince şu an bakıyorum lolde 75 filan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam sağolum yardımcı olduğunuz için bunu alıcam galiba

ppppğ

Geri