Bas formatı sıfırdan win kur öyle bir deneASUS RTX4070
AMD Ryzen 5 7600
CORSAİR 32GB 5600MHZ RAM
ASUS B650M-A II
W10 64BIT
OYUNA BAŞLARKEN 440 FPS CİVARINDA İKEN OYUNUN ORTALARINDA 250-300 SONRA 170 FPS'E BİLE DÜŞÜYOR SİZCE NEDEN BU KADAR DÜŞÜK FPS ALIYORUM?
sabah ramlerin frekansını 5600mhz çektim biostan d.o.c.p açtım yani bundan olmaz heraldeOyun dosyaları doğrulayabilirsin. Başlatma seçeneklerinde komutlar var ise sil direkt gir oyuna öyle dene. veya CS2'yi komple sil yeniden dene
Birde Ramlere bakmanı tavsiye ederim.
Benim şuan ki kullandığım sistemde 150-200 ortalama alıyorum takılma vs. hiç olmuyor
GTX 970
İ7 6700K
16 GB GSkill Ram Vs.
Ram frekansını yükselttikten sonra böyle bir durum yaşadıysan eski haline alarak test etmeni tavsiye ederimsabah ramlerin frekansını 5600mhz çektim biostan d.o.c.p açtım yani bundan olmaz heralde
Bahsettiğin olay kendi dm sinde oluyorsa normal bende de oluyor ama maçta o kadar düşüyorsa sıkıntı var. Maçta benim 300ün altına pek düşmüyor 3070 , r 7600 varASUS RTX4070
AMD Ryzen 5 7600
CORSAİR 32GB 5600MHZ RAM
ASUS B650M-A II
W10 64BIT
OYUNA BAŞLARKEN 440 FPS CİVARINDA İKEN OYUNUN ORTALARINDA 250-300 SONRA 170 FPS'E BİLE DÜŞÜYOR SİZCE NEDEN BU KADAR DÜŞÜK FPS ALIYORUM?
D.O.C.P'yi açınca sorun yaşamışsın sanırım BIOS'un güncel mi?ASUS RTX4070
AMD Ryzen 5 7600
CORSAİR 32GB 5600MHZ RAM
ASUS B650M-A II
W10 64BIT
alt r yapıb nvıdıa dan bakıyorum fps felaket düşüyor oyundayken hissedebiliyorum bide benim işlemci 12 ama maks 6 çekirdek görünüyorBahsettiğin olay kendi dm sinde oluyorsa normal bende de oluyor ama maçta o kadar düşüyorsa sıkıntı var. Maçta benim 300ün altına pek düşmüyor 3070 , r 7600 var
evetD.O.C.P'yi açınca sorun yaşamışsın sanırım BIOS'un güncel mi?
evet docp açtım böyle oldu bios sürümüme armany create ten baktım 0303 sistemi yeni aldım daha 1 aylıkD.O.C.P'yi açınca sorun yaşamışsın sanırım BIOS'un güncel mi?
İlk çıkan BIOS kurulu. Bu dediğim şekilde kesinlikle BIOS'u güncelle:alt r yapıb nvıdıa dan bakıyorum fps felaket düşüyor oyundayken hissedebiliyorum bide benim işlemci 12 ama maks 6 çekirdek görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
bugün açtım böyle oldu bıos sürümüm0303
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet docp açtım böyle oldu bios sürümüme armany create ten baktım 0303 sistemi yeni aldım daha 1 aylık
şimdilik docp kapatsam düzelirmi yakında yapacağım dedikleriniziİlk çıkan BIOS kurulu. Bu dediğim şekilde kesinlikle BIOS'u güncelle:
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 2413 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/tr/motherboard...-ii/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B650M-A-II
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-B650M-A-II-ASUS-2413.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-B650M-A-II-ASUS-2413.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.
bide yapılış videosu varsa iyi olur hiç anlamıyorum artı elektirik kesilirse ne olur?İlk çıkan BIOS kurulu. Bu dediğim şekilde kesinlikle BIOS'u güncelle:
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 2413 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/tr/motherboard...-ii/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B650M-A-II
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-B650M-A-II-ASUS-2413.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-B650M-A-II-ASUS-2413.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.