Sizce bu ayakkabılar nasıldır ?

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,439
Bütçe max 2k falan orijinal bir şeyler almak istiyorum sneaks upta şu markayı gördüm de merak ettim sormak istedim.
Alper biçen'in alper20 kodu ile %20 ek indirim de alabiliyoruz sanırım.

Rahat degil ki bu modeller valla kendinize eziyet. Cevremde de bu tarz ayakkabıya sarmislar abi hic rahat degil. Giyecen spor tarz rahat konforlu ayakkabı bakacan rahatligina

Rahat degil ki bu modeller valla kendinize eziyet. Cevremde de bu tarz ayakkabıya sarmislar abi hic rahat degil. Giyecen spor tarz rahat konforlu ayakkabı bakacan rahatligina
ben de genellikle düz giyiyorum da indirimde diye bakayım demiştim

15 lik ergen gicik türeme sudenur ayakkabisi bu turemeler genelde npc olarak spawnlanır

15 lik ergen gicik türeme sudenur ayakkabisi bu turemeler genelde npc olarak spawnlanır
hocam bende biliyom çok fazla olduğunu da pek bilgim yok o yüzden öneri verebilir misiniz

hocam bende biliyom çok fazla olduğunu da pek bilgim yok o yüzden öneri verebilir misiniz
Göz zevkine göre seçmen daha iyi olur kıyafetlerine uygun olarak sec sen at beğendiğini bakalim

Göz zevkine göre seçmen daha iyi olur kıyafetlerine uygun olarak sec sen at beğendiğini bakalim
bazıları yine yüksek oldu ama yine de atayım dedim

40 numara :)
42.5 43 giyiyorum giydiğim numarayı atmamak benim hatam hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sneaksup.com/puma-slipstream-box-out-394789-01 bunun farklı renkleri de var
https://www.sneaksup.com/adidas-forum-low-ie7175-001 bununda farklı renkleri vardır herhalde.

Bütçe max 2k falan orijinal bir şeyler almak istiyorum sneaks upta şu markayı gördüm de merak ettim sormak istedim.
Alper biçen'in alper20 kodu ile %20 ek indirim de alabiliyoruz sanırım.
kötü gibi duruyor airjordan çakması gibi ben olsam almazdım

1. Cok cocuk gibi duruyo
2. Gay ayakkabisi gibi
3. İyi alinir aslinda iyi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler