Dell g2524h alınır mı?

yag1z

80+
Reaksiyon skoru
4

Bu monitörü alıcam fakat hiç düzgün incelemesini bulamadım genelde sadece paket açılışı yapmışlar ve birinde oyuna girerken siyah ekrandayken ışık sızması var gibi gözüktü belkide odanın ışığıdır bilemem bu monitörde ışık sızması,ghosting gibi sorunlar varmı

Merhaba
Ben kullanıyorum kardeşim, ergonomi ve performansı çok iyi, hardcore CS oynuyorum ve FPS ciyim ayriyeten hiç bir sorun yaşamadım. Sana tavsiyem bu fiyata bile bulmuş iken hemen al. Ben bile erken davranıp 8.599 ₺ ye aldım ama şuan fiyatı düşük. Al! çünkü bir daha bu fiyata bulamazsın. Hiç pişman değilim aldığıma

ho
Merhaba
Ben kullanıyorum kardeşim, ergonomi ve performansı çok iyi, hardcore CS oynuyorum ve FPS ciyim ayriyeten hiç bir sorun yaşamadım. Sana tavsiyem bu fiyata bile bulmuş iken hemen al. Ben bile erken davranıp 8.599 ₺ ye aldım ama şuan fiyatı düşük. Al! çünkü bir daha bu fiyata bulamazsın. Hiç pişman değilim aldığıma
hocam hangi renk ayarlarını kullanıyorsunuz güncel ayarlarınızı söyleme şansınız varmı bende aynı monitörü kullanıyorum

Baktınız mı hocam?
Ben nvidia üzerindenden çözdüm renk ayarını
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Işık sızmasına alışırken şimdide 1 tane ölü piksel oluştu ekranda çıldırmamak elde değil.

Almayı düşünüyorum bugün hocam alayım demi ? Ölü piksel ışık sızması sorunu falan yoktur umarım
Monitörü 1 aydır Kullanmaktayım Performans ve Ergonomi olarak başarılı bir monitör fakat, ilk aldığım siteden ışık sızması nedeniyle iade ettim başka bir siteden tekrar aldım gene aynı sorunla karşılaştım ona alışırken geçen hafta 1 adet ölü piksel oluştu ekranımda ölü piksel şans işi ama ışık sızması mevcut monitörde maalesef.

Monitörü 1 aydır Kullanmaktayım Performans ve Ergonomi olarak başarılı bir monitör fakat, ilk aldığım siteden ışık sızması nedeniyle iade ettim başka bir siteden tekrar aldım gene aynı sorunla karşılaştım ona alışırken geçen hafta 1 adet ölü piksel oluştu ekranımda ölü piksel şans işi ama ışık sızması mevcut monitörde maalesef.
Hangi siteden aldınız hocam gaminggen mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,053
Üyeler
198,230
Son üye
Mahmut çiftçi
Geri