Corolla Kaputta 2 Tane Su Kabı Var?

Şuan hiçbir sorun yok. Kışa girmeden kontrol ettir. Organik antifriz koydur. Kaliteli olsun Yeterli.
istanbul avrupa yakası esenler-bağcılar-güngören tarafında toyota hytbrid bakımlarını yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz yağına falanda baktıracağım arabanın servis çok pahalı gereksiz 1 yağ koymaya 2 bin lira para istiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum pembe antifriz yok. Kırmızı antifriz bu. Rengi açılabilir veya koyulaşabilir bu koyulan markadan markaya değişir genelde. Burada renk değil konsantre olması önemli. Aracına kırmızı renkli antifriz koyacaksın.
Konsantre antifriz olursa direkt koy hiç bir şey ekleme. Konsantre değilse kutudaki kullanma kılavuzuna göre koy
bütçe olmadan FP önerebileceğin konsantre antifriz varmı?

istanbul avrupa yakası esenler-bağcılar-güngören tarafında toyota hytbrid bakımlarını yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz yağına falanda baktıracağım arabanın servis çok pahalı gereksiz 1 yağ koymaya 2 bin lira para istiyorlar

Maalesef Ankara'da yaşıyorum.

Konsantre ile kullanıma hazır antifirizi karıştırmışım öncelikle kusura bakma.
Yanlış bilgilendirme olmaması adına mesajlarımı düzenledim.
Tekrar edeyim kafan karışmasın.
Konsantre antifrizde 50 50 koyacaksın. Falat kullanıma hazır antifrizi dümdüz koyacaksın hiç bir şey eklemene gerek yok.
Önerim ise shell kullanıma hazır kırmızı antifrizdir.

Konsantre ile kullanıma hazır antifirizi karıştırmışım öncelikle kusura bakma.
Yanlış bilgilendirme olmaması adına mesajlarımı düzenledim.
Tekrar edeyim kafan karışmasın.
Konsantre antifrizde 50 50 koyacaksın. Falat kullanıma hazır antifrizi dümdüz koyacaksın hiç bir şey eklemene gerek yok.
Önerim ise shell kullanıma hazır kırmızı antifrizdir.
kullanıma hazır antifriz ile konstre antifrizi nasıl birbirinden ayıracağım? paketlerin üstünde ne yazar

kullanıma hazır antifriz ile konstre antifrizi nasıl birbirinden ayıracağım? paketlerin üstünde ne yazar
Aynı şekilde yazar. Kullanıma hazır antifriz diye direkt olarak yazıyor.

Aynı şekilde yazar. Kullanıma hazır antifriz diye direkt olarak yazıyor.
hocam bide bu arka kapıların çocuk kilidini açıyorum kapıdaki tuştan giderken kapıları kitlediğim için içerden kapılar açılmıyor neden?

hocam bide bu arka kapıların çocuk kilidini açıyorum kapıdaki tuştan giderken kapıları kitlediğim için içerden kapılar açılmıyor neden?
Çocuk kilidi yüzünden içeriden açılmıyor. Aynı şeyi çocuk kilidini kapatıp dene açılır

Çocuk kilidi yüzünden içeriden açılmıyor. Aynı şeyi çocuk kilidini kapatıp dene açılır
hocam sıkboğaz ettim kusura bakmayın bu antifrizi bir şişeye huniyle koyup çalkalasam bir şey olur mu? mesela eşit olsun diye 500 ml bir şişeye 500 ml bir şeye koyup ikisini 1 LT lik şişeye boşaltıp öyle yapsam

hocam sıkboğaz ettim kusura bakmayın bu antifrizi bir şişeye huniyle koyup çalkalasam bir şey olur mu? mesela eşit olsun diye 500 ml bir şişeye 500 ml bir şeye koyup ikisini 1 LT lik şişeye boşaltıp öyle yapsam
Herhangi bir sorun olmaz. Üzerine su ekleyince de aynı şey olacak

Herhangi bir sorun olmaz. Üzerine su ekleyince de aynı şey olacak
bide hiç hazır antifriz bulamadım 6 tane shell gezdim yani yok en son konsantre ve saf su aldım bende yapacak bir şey bulamadım yola gideceğim nerelerde bulurum shell hariç başka markanın yok mu hazırca koysam direk elimin ayarı yokki benim o kadar para verdim yanlış bir şey yaparım ben

bide hiç hazır antifriz bulamadım 6 tane shell gezdim yani yok en son konsantre ve saf su aldım bende yapacak bir şey bulamadım yola gideceğim nerelerde bulurum shell hariç başka markanın yok mu hazırca koysam direk elimin ayarı yokki benim o kadar para verdim yanlış bir şey yaparım ben
Dostum aracında eksik yoksa alma. Durduk yere araç su eksiltmez. Garanti olsun diyorsan da tarif ettiğim gibi %50 %50 koyacaksın. Başka markalara da var. Fakat almışsın bir kere boşuna bir daha para harcama

Bidonun yanında ölçek var. Oradan ne kadar koyduğunu anlarsın

Dostum aracında eksik yoksa alma. Durduk yere araç su eksiltmez. Garanti olsun diyorsan da tarif ettiğim gibi %50 %50 koyacaksın. Başka markalara da var. Fakat almışsın bir kere boşuna bir daha para harcama

Bidonun yanında ölçek var. Oradan ne kadar koyduğunu anlarsın
benim eski dobloyu satmadan sürekli su eksiltiyordu 2012 model ayda 1 falan su koyuyordum bu niye eksiltmez?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri