SteelSeries Rival 3 alınır mı?

ploveny

80+
Reaksiyon skoru
7
SteelSeries Rival 3 almayı düşünüyorum alınır mı?

SS Prime daha iyi.

Çok fazla pil tüketiyor hocam başka modellere yönel derim. Katar Pro kablosuz var memnunum.

Çok fazla pil tüketiyor hocam başka modellere yönel derim. Katar Pro kablosuz var memnunum.
Rival 3 Wireless kullanıyorum aşırı pil tükettiğini hiç görmedim. Duracell piller ile çok rahat 4 hafta kullanabiliyorum.

Düz Rival 3 hakkında ne düşünüyorsun? Rival 3 mü Prime+ mı?
Arkadaşım düz Rival 3 kullanıyordu. Görüntüsü hoş diyebilirim fakat ürünün teknik özellikleri, sensörü vb. gibi konular ile alakalı pek bilgim yok o sebeple bir şey diyemiyorum.

Hangi model hocam? SteelSeries Prime+ almayı düşünüyorum kablolu bir model bu.
Kusura bakma hocam yukarıda bir arkadaş kablosuz model atınca bende öyle istiyorsun sandım.

Arkadaşım düz Rival 3 kullanıyordu. Görüntüsü hoş diyebilirim fakat ürünün teknik özellikleri, sensörü vb. gibi konular ile alakalı pek bilgim yok o sebeple bir şey diyemiyorum.
Anladım hocam teşekkürler. Teknik özellik bakımından prime+ biraz daha önde duruyor ama o kadar fark yaratır mı bilmiyorum kararsız kaldım görüntü bakımından rival 3 prime+ ya göre daha iyi duruyor kararsız kaldır biraz.
Hangi model hocam? SteelSeries Prime+ almayı düşünüyorum kablolu bir model bu.
Kusura bakma hocam yukarıda bir arkadaş kablosuz model atınca bende öyle istiyorsun sandım.
sıkıntı yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,984
Üyeler
185,203
Son üye
kennyvfx
Geri