Bütçe bu 2 ayakkabıyı geçmezse iyi olur ayrıca low dışında hiç ayakkabı giymedim şimdiye kadar numaramda 43Bütçen ve ayak numaran ne illaha bu iki modelden biri mi olacak ve low mid yada high olması önemli mi?
wunder.com.tr
wunder.com.tr
wunder.com.tr
Genelde kot giydiğim için yüksek bilek sevmiyorum pek yinede eyw reis siteye bakayım![]()
Air Jordan 1 Low 'Bred Toe 2.0' - WUNDER
Jordan Air Jordan 1 Low 'Bred Toe 2.0' ile WUNDER farkını keşfedin! Bu Sneaker sokak modasını ve stilinizi yükseltiyor. WUNDER ile fark yaratın!wunder.com.tr
![]()
Air Jordan 1 High OG 'Royal Reimagined' - WUNDER
Mirası devam ettiren bu muhteşem versiyon, birinci sınıf Kraliyet Mavisi süet ile zengin siyah deriyi bir araya getiriyor. Dildeki ve iç tabandaki klasik Nike Air markası, dolgulu, yüksek kesimli yakadaki Wings logosuyla tamamlanıyor.wunder.com.tr
Özellikle son iki ayakkabı çok iyi bence Wunder gayet güvenilir bi site almayı düşünürsen![]()
Air Jordan 1 Mid 'Panda' (W) - WUNDER
Jordan Air Jordan 1 Mid 'Panda' (W) ile WUNDER farkını keşfedin! Bu Sneaker sokak modasını ve stilinizi yükseltiyor. WUNDER ile fark yaratın!wunder.com.tr
af 1 almayı düşnüyorumda hocam ne kadar dayanır acaba babamla papaz oluyorum sonra 4 ayda patlayıncaYeni ayakkabı almayı düşünüyorum farklı bir model olsun diye ama karar veremedim sizce
![]()
Resmi Nike Sitesi
Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.nike.sng.link
![]()
Resmi Nike Sitesi
Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.nike.sng.link
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ya da etmeli miyim? Öneriniz varsa başka bir ayakkabıda olabilir.
Daha almadım ama çakma alırsan patlar 3 4 ayda orj daha dayanıklıdır doğal olarak birazda özen gösterirsen uzun süre gider benceaf 1 almayı düşnüyorumda hocam ne kadar dayanır acaba babamla papaz oluyorum sonra 4 ayda patlayınca![]()
Yok reis af1 gidiyor tabi benim dediğim çakma af1 ler 3 4. Ayda patlak veriyor kaçarı yokAir force ler dayanıklı ve şık olması ile öne çıkar millet 3 4 yıl giyiyor ne ayı![]()
Ben çok ayakkabı beğenemiyorum renkli falan gelmiyor bana en fazla siyah beyaz daha ucuza da çok güzel ayakkabılar varda af1 dayanıklılığı olsun duruşu olsun cezbediyor. Aldım bakalım hayırlısı olsunben olsam farklı bir şey tercih ederdim ama o paraya.
çakma giymem zaten hocamDaha almadım ama çakma alırsan patlar 3 4 ayda orj daha dayanıklıdır doğal olarak birazda özen gösterirsen uzun süre gider bence