Kürtler Hakkında Aklıma Takılan Şey ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,655
Selam Dostlar Ben Türk'üm Kemalist Milliyetçi Düşünceye Sahibim Bana Göre Kürt Diye Bir Irk Yok Zaten Ülkesi Olmayan Bir Topluluktan Nasıl Bir Millet Oluyor Onu Aklım Almıyor Zaten Tamamen Saçmalık Bana Göre Türkiyede Doğan Birisi Türktür Bunlar Nasıl Kürt Oluyor Biri Açıklayabilir Mi ? Babasıda Tr'de Doğmuş Anneside Kendiside Ama Ben Kürdüm Diyor Bu Neye Göre Kime Göre Kürt Oluyor Bunu Açıklayabilecek Birisi Var Mı ?

soyağacına göre olabilir biz türklerin anavatanı daha önce balkanlar - anadoluydu şimdi anadolu mesela.

Selam Dostlar Ben Türk'üm Kemalist Milliyetçi Düşünceye Sahibim Bana Göre Kürt Diye Bir Irk Yok Zaten Ülkesi Olmayan Bir Topluluktan Nasıl Bir Millet Oluyor Onu Aklım Almıyor Zaten Tamamen Saçmalık Bana Göre Türkiyede Doğan Birisi Türktür Bunlar Nasıl Kürt Oluyor Biri Açıklayabilir Mi ? Babasıda Tr'de Doğmuş Anneside Kendiside Ama Ben Kürdüm Diyor Bu Neye Göre Kime Göre Kürt Oluyor Bunu Açıklayabilecek Birisi Var Mı ?
Bir ırkın var olabilmesi için ülkesi olmasına gerek yoktur kürtler ilk olarak iran dağlarında yaşıyan bir toplumdu ordan anadolunun belli kısımlarına ırak ve suriyeyede indiler kürt diye bir etnik köken vardır

Kürt diye bir ırk vardır. " ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ" diye bir ülke yoktur.

var,Eyyubiler kürttü,Komagene krallığı kürttü,Sizin gibiler sayesinde daha çok HÜDA PARa oy verir onlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soy ağacına,doğup büyüdü topluma göre?
HüdaPar'a Oy Verenlerin Ne Olduğunu Hepimiz Biliyoruz Zaten :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ikiside sırtını terör örgütüne yaslayan bir parti
Bu kadar kendinizi aklamaya çalışmayın.
kürtlerin kürdistan istemesine gelirsek sonuçta gerek osmanlı gerek başka müslüman devletlerin altında yaşadı adamlar,ırak özerk yönetimi ırak topraklarının içinde kalması halinde desteklerim,bebekleri şehit edenler bizden toprak değil sarı torba alır

Annemde tr de doğmuş babamda ben Amerikalıyım✌️✌️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri