callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
Hali hazırda chrome kullanıyorum ve artık sarmamaya başlamadı. Hangi tarayıcılari önerirsiniz beyler? Bir ara opera Gx falan vardı
bence opara gx güzel bi tarayıcı chrome den başka bi tarayıcı kullanıcam dersen opera öneririm bende chrome alışkınım ama chrome yerine opera gx kullanırdım bana daha özellikli geliyor ? kendi fikrimHali hazırda chrome kullanıyorum ve artık sarmamaya başlamadı. Hangi tarayıcılari önerirsiniz beyler? Bir ara opera Gx falan vardı
Telefonda manga okumak için firefox kullanıyorum cidden işime yarıyorOperanın hiç bir işe yarar özelliği yok , hepsi eklentiler ile yapılabilinir.
![]()
Açık kaynak firefox veya brave kullan.
Firefox kullanırsan telefondanda eklenti kurmana izin veriyor.
Yine de kişisel verileri topluyor .* Microsoft Edge *
![]()
Telefonda Brave Güzel Çalışıyor .Telefonda manga okumak için firefox kullanıyorum cidden işime yarıyor
O ZamanYine de kişisel verileri topluyor .
Abartma. Hepsi topluyor belli bi ölçüde ama bunlar ayarlardan kapatılabiliniyor ve çok almıyorlar .Telefonda Brave Güzel Çalışıyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O Zaman* Tor Browser *
Valla Öyle Yada Böyle Ben Edge Kullanıyorum Gizlim Saklım Yok Olsa Tor KullanırımAbartma. Hepsi topluyor belli bi ölçüde ama bunlar ayarlardan kapatılabiliniyor ve çok almıyorlar .
Bravede opera gx te yüklü ama chrome kullanıyorum genedeTelefonda Brave Güzel Çalışıyor .
Firefox Güzel Bir Tarayıcı Ama Stabilite Konusunda Zayıf Bence .Bravede opera gx te yüklü ama chrome kullanıyorum genedeen çok firefoxla chrome kullanıyorum chrome günlük için firefoxta manga okumaya