TARAYICI ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

Googleden opera gx geçtim. Bence güzel. En çok videolarını ayrı pencerede oynatma vb. özelleklerini kullanıyorum. Denenebilir.
Hocam Ben Seni Daha Önce Orda Görmüştüm Galiba Profilde Aynıydı Hatta Galiba .

1714081665560.png

Bravede opera gx te yüklü ama chrome kullanıyorum genede :D en çok firefoxla chrome kullanıyorum chrome günlük için firefoxta manga okumaya
Firefox nasıl manga okumak için daha iyi onu anlamadım? hani novel okuyorum desen chrome oto çeviri ortalama bir ingilizce öğretmeninden daha iyi çeviri yapıyor novel için ama Firofox'u anlamadım :D

Brave der geçerim, mükemmel adblock ve izleyici engellemesi var. Ve fena hızlı

Firefox Güzel Bir Tarayıcı Ama Stabilite Konusunda Zayıf Bence .
Stabilite ihtiyacı pek duymuyorum telefonda, pcde hepsini uzun uzun elden geçirmiştim firefox en beğenmediğimdi bu konuda opera iyidi ama chrome gene en çok kullandığım benim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Firefox nasıl manga okumak için daha iyi onu anlamadım? hani novel okuyorum desen chrome oto çeviri ortalama bir ingilizce öğretmeninden daha iyi çeviri yapıyor novel için ama Firofox'u anlamadım :D
Kanka sitelerde reklam olduğundan reklam engelleyici kuruyorum reklamsız okuyabiliyorum :D

İndirdim hocam valla dün, chromedan bilgileri vs çekti otomatik
Sevdim güzel baya
opera gx kullanıyordum ama son günlerde garip bir şekilde youtube reklamlarını vs engellememeye başladı. Brave candır iyi yapmışsınız.

Geri