Yeni Web Sitemizi Değerlendirir Misiniz? 🎉

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Selamün aleyküm. İçerik olarak teknoloji haberleri ve rehber ağırlıklı bir web sitesi olmasını planlıyorum. Tasarım ve içerik açısından değerlendirir misiniz? Önerileriniz neler?

Gayet güzel olmuş eline sağlık arayüzünde değişiklikler yapılabilir ama ben bu haliyle de beğendim

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Gayet sade ve güzel olmuş. Ellerinize Sağlık.

• Beğen
Selamün aleyküm. İçerik olarak teknoloji haberleri ve rehber ağırlıklı bir web sitesi olmasını planlıyorum. Tasarım ve içerik açısından değerlendirir misiniz? Önerileriniz neler?

Güzel olmuş , her detayıyla falan iyi bence. Dikkatimi bir şey cekti şimdi theme by alx diyor ya bu tema olayı ne oluyor. bende wordpress teması alacağım da ondan soruyorum ve son olarak temayı nereden aldınız

• Beğen
Güzel olmuş , her detayıyla falan iyi bence. Dikkatimi bir şey cekti şimdi theme by alx diyor ya bu tema olayı ne oluyor. bende wordpress teması alacağım da ondan soruyorum ve son olarak temayı nereden aldınız
Teşekkür ederim hocam. Aşağıdaki bıraktığım bağlantıda güzel temalar var. Bende bıraktığım bağlantıda ki temaları kullanıyorum. Sadece küçük düzenlemeler yaptım.

Tasarım olarak fena değil ancak içerikler çok kısa adsense onayını bile zor alırsınız gibi gözüküyor.
Öte yandan öne çıkan görselleri de aynı kullanmışsınız bundan da sorun yaşayabilrisiniz.
Harici olarak GeneratePress bu tür projeler için daha iyi oluyor ama elinize sağlık

• Beğen
Tasarım olarak fena değil ancak içerikler çok kısa adsense onayını bile zor alırsınız gibi gözüküyor.
Öte yandan öne çıkan görselleri de aynı kullanmışsınız bundan da sorun yaşayabilrisiniz.
Harici olarak GeneratePress bu tür projeler için daha iyi oluyor ama elinize sağlık
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. İleriki zamanlarda içerik uzunluğu ile ilgili düzenleme yapmayı planlıyorum.

Gayet güzel.
Yandex arama motorlarına kayıt etmeyi unutma.
Alt Footer biraz sade kalmış dolu gözüktürebilirsin mesela güvenilir yazılar koy kurumsal vb. Gibi gözüksün
Güzelde bir logo ☄️

• Beğen
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,988
Üyeler
183,787
Son üye