500Tl Klavye Önerisi

1k bütçen varsa ve fps ağırlıklı oyun oynayacaksan klavyeden çok kulaklık ve mouse a para harcamanı tavsiye ederim. Saber RGB red switch i bir çok kişi kullanıyor ve bir çok kişi memnun bence onu alıp kalan parayı kulaklık mouse a ayır.
ben olsam 1k bütçem olsa eli büyükse ec1 küçükse ec2 kulaklık olarakta logitech g103 alırdım ( fps oynuyorsam sadece)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Optik switch işte su geçirmez
hayır hocam siz siyah switch demişsiniz ya ben mi yanlış anladım?

ben olsam 1k bütçem olsa eli büyükse ec1 küçükse ec2 kulaklık olarakta logitech g103 alırdım ( fps oynuyorsam sadece)

Logitech kulaklıklarla sorun yaşayanları duymadım galiba.
Logitech kulalık alınmaz

o zaman buraya sorarım ama toplama rehberi falan lazım hiçbir şey bilmiyom
şöyle biliyom gelen parçaların biryerinde hasar olup olmamasına bakmak gerekiyomuş galiba

Vatan yerine itopyayı tercih edebilirsin vatana göre baya ucuz hatta istanbulda oturuyorsan itopyanın kendi mağazasına gidip alman daha güvenli ve daha hızlı olur.

1k bütçen varsa ve fps ağırlıklı oyun oynayacaksan klavyeden çok kulaklık ve mouse a para harcamanı tavsiye ederim. Saber RGB red switch i bir çok kişi kullanıyor ve bir çok kişi memnun bence onu alıp kalan parayı kulaklık mouse a ayır.
mouse olarak logitech g213 düşünüyon klavyeye hala bakıyorum

optik switch klavyeenin içinde bi lazer var o lazeri kesince sen basıp o zaman harf algılanıyo bu yüzden en hızlı klavye deniliyor

Hocam siyah rengi ciddimisin sen?
Siyah mavi kırmızı kahvrengi switchlerin rengi optik ise switchin markasıdır

Logitech kulaklıklarla sorun yaşayanları duymadım galiba.
Logitech kulalık alınmaz
hocam logitech g103 dedim klavye yani :D

Hocam siyah rengi ciddimisin sen?
Siyah mavi kırmızı kahvrengi switchlerin rengi optik ise switchin markasıdır
pardon hocam :D

mouse olarak logitech g213 düşünüyon klavyeye hala bakıyorum
kanka logitech g213 klavye ama nasıl yapıcaksın ki mouse mu yaptırcaksın firmaya g213 diye :D

hocam logitech g103 dedim klavye yani :D

pardon hocam :D
Hocam o membran klavye alınmaz mekanik varken.
Kulaklık olarak logitech diyince beynim yandı...
Neyse.d

Hocam o membran klavye alınmaz mekanik varken.
Kulaklık olarak logitech diyince beynim yandı...
Neyse.d
hayır arkadaşa öneri olarak dedim fps oyunları oynuyorsa diye çünkü bütçesi 1k öyle bir şey önerdim corsair hs35 yazıcaktımda unutmuşum

hayır arkadaşa öneri olarak dedim fps oyunları oynuyorsa diye çünkü bütçesi 1k öyle bir şey önerdim corsair hs35 yazıcaktımda unutmuşum
Fps oynuyorsada optik switch daha hızlı neden membran alsın ki hocam bide 350 tl yani değmez bi zamandan sonra basmamaya başlar.

offf hocam vallaha beynim yandı ya logitech g103 klavye 150tl zowie ec2/ec1 500tl mouse corsair hs35 350tl :D
Tamam hocam logitech klavyede alınmaz membran çünü ir zamandan sonra basmamaya başlar diyorum.
Rampage ultimate optik swicth su geçirmez ve tepkime süresi baya iyi.
Logitech saçma olur :D

Tamam hocam logitech klavyede alınmaz membran çünü ir zamandan sonra basmamaya başlar diyorum.
Rampage ultimate optik swicth su geçirmez ve tepkime süresi baya iyi.
Logitech saçma olur :D
bana şansa geldi herhalde 3 yıldır g103 kullanıyorum artık sıkıldığım için saber rgb aldım kulaklıkta logitech gerçekten kötü haklısınız bende 2tane kullandım ses zamanla gidiyor g231 g332 se

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,624
Üyeler
199,000
Son üye
Kryxoss

Geri