İşlemci Soketi Arıza

Elein

80+
Reaksiyon skoru
77
İşlemci soketinde pinler yamulmuş bir iki tane düzelttirmeye çalışacağım garanti bir şey yapar mı?? (yapacağını düşünmüyorum sadece son bi umut)soket değişimi kaç para olur ortalama

İşlemci soketinde pinler yamulmuş bir iki tane düzelttirmeye çalışacağım garanti bir şey yapar mı?? (yapacağını düşünmüyorum sadece son bi umut)soket değişimi kaç para olur ortalama
Soket değişimi yapan yer yok diye biliyorum . Ben kredi kartı ve cımbızla düzeltmeye çalıştım direk yerinden kopmuştu düzeltemedim . Narin narin yavaşça düzelt ve çok oynatma hemen yerinden kırılıp çıkıyo telleri baya ince

Soket değişimi yapan yer yok diye biliyorum . Ben kredi kartı ve cımbızla düzeltmeye çalıştım direk yerinden kopmuştu düzeltemedim . Narin narin yavaşça düzelt ve çok oynatma hemen yerinden kırılıp çıkıyo telleri baya ince
Tanıdığım bir abinin arkadaşı değiştirebileceğini söyledi.Genellikle bilgisayarcılar uğraştırdığı için yenisini al geç diyormuş diye duydum.

3600 işlemcimin köşedeki 2-3 ayak yamulmuştu. Elinin ayarı yoksa tv tamircisi gibi tanıdığın varsa onlara yaptır elinde kalmasın

pinleri çok fazla bükme direk çıt diye kopuyor, garantide kabul etmeyebilir kullanıcı hatası der muhtemelen

Soket değişimi yapan bilgisayarci var ama çok çok nadir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,334
Üyeler
197,867
Son üye
Jdjdjdjdj
Geri