hazır sistem alacağım

mertsln

80+
Reaksiyon skoru
3
hazır sistem alacağım ilk defa işletim sistemi olmayan bir kasa alıyorum. Pcyi açtıktan sonra içinde lisanssız da olsa windows bulunuyor mu yoksa direkt sıfırdan benim mi kurmam gerekiyor. Eğer benim kurmam gerekiyorsa nasıl yapabilirim.

Hazır sistemi nereden aldığınıza bağlı, bazı hazır sistemler de windows hazır kurulu olarak geliyor bazen de freedos olarak geliyor. Windows kurulu gelirse çoğu lisanssız olarak geliyor.

Win 10 mu win 11 mi karar ver. 32lik usb bellek ve youtube çok kolay win kurma yaz en çok izlenen kanallardan birine tıkla yaparsın.

Eğer windows kurulu olarak gelmezse de siz kendiniz windows u en az 16 gb'lik flash a yazdırıp kurmanız gerekiyor. Zaten YouTube da aratırsanız kurulumu çıkar.

hazır sistem alacağım ilk defa işletim sistemi olmayan bir kasa alıyorum. Pcyi açtıktan sonra içinde lisanssız da olsa windows bulunuyor mu yoksa direkt sıfırdan benim mi kurmam gerekiyor. Eğer benim kurmam gerekiyorsa nasıl yapabilirim.
Montaj seçeneğini seçersen windowsu kurup test ediliyordu diye biliyorum

Hazır sistemi nereden aldığınıza bağlı, bazı hazır sistemler de windows hazır kurulu olarak geliyor bazen de freedos olarak geliyor. Windows kurulu gelirse çoğu lisanssız olarak geliyor.
tebilondan alacağım bilginiz var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,998
Üyeler
198,025
Son üye
sercancop
Geri