TikTok Bot İzlenme Sorunu

omeryonal

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar 1 haftadır videolar yüklüyorum ortalama 800-900 izleniyordu.Son 3 gündür videolarım 200-300 izlenme olduktan sonra aniden 10.000 izlenme oluyor fakat 200-300 de beğeni takip yorum nasılsa öyle kalıyor bu izlenme birden bire geliyor sanki bot basılmış gibi durum var hangi videoyu atsam bu şekilde durumu bilen arkadaşlar var mı?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
TIKTOK KAPATILSIN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bıde spam attırmıs :):):):):):):):)

Son düzenleme:
TIKTOK KAPATILSIN

bıde spam attırmıs :):):):):):):):)
Kapatılsın diye bir şey yok, sen tiktokta ne izlersen karşına o çıkar, yoksa kimse evli kadınlara yayın aç demiyor, evli adamlara da evli kadınların yayınlarına para yolla demiyor. Ama bunlar yapılıyor, küçük çocuklar dahi videolar atıyor. Tıktok mu suçlu yoksa aileler ve bireyler mi? Bizim milletimizin zeka seviyesi düşük olduğu için tiktok'ta fazlasıyla çoğaldılar ve insanlar sadece buna odaklanıyor, ben futbol içerikleri üreterek para kazanıyorum, ama bazıları vücudunu kullanarak para kazanıyor, karar bireye kalmış. Unutmayın İnterneti nasıl kullanırsanız o şekilde faydalanırsınız.

Kapatılsın diye bir şey yok, sen tiktokta ne izlersen karşına o çıkar, yoksa kimse evli kadınlara yayın aç demiyor, evli adamlara da evli kadınların yayınlarına para yolla demiyor. Ama bunlar yapılıyor, küçük çocuklar dahi videolar atıyor. Tıktok mu suçlu yoksa aileler ve bireyler mi? Bizim milletimizin zeka seviyesi düşük olduğu için tiktok'ta fazlasıyla çoğaldılar ve insanlar sadece buna odaklanıyor, ben futbol içerikleri üreterek para kazanıyorum, ama bazıları vücudunu kullanarak para kazanıyor, karar bireye kalmış. Unutmayın İnterneti nasıl kullanırsanız o şekilde faydalanırsınız.
Dediğim sorun neyden kaynaklanıyor peki bilginiz var mı?

Ne tür videoları atıyorsun?

Her video eşit izlenecek diye bir şey yok ki.

Ne tür videoları atıyorsun?
Piano uygulamalarından midi videoları paylaşıyorum

Her video eşit izlenecek diye bir şey yok ki.
Elbette fakat sorun o değil zaten 2500 izlendi mesela en son videom 2-3 saat sonra 1 saniye içinde 13500 e yükseliyor 0 etkileşim ile bot basılmış gibi bunun sebebini soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri