Çözüldü✓ 2K IPS PANEL MONİTÖR ÖNERİSİ

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
763
Bütçe
10000
Arkadaşım için monitör bakıyoruz.
24-27 inç arası monitör lazım.
Tn veya Va panel Olmasın sadece ıps panel olsun. Renk doygunluğu önemli (3d ve adobe programları kullanıyor)
Yeni monitörlerde Fast ıps//ss ıps//Rapid ıps gibi terimler görüyorum. Sanırım tepki süreleri gerçek 1ms ve altında olabilen monitör olduğunu ifade ediyor.
Bu konuda ve hdr desteği hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bütçe 10-11k arası üstü çıkmaz.

Tn veya Va panel Olmasın sadece ıps panel olsun. Renk doygunluğu önemli (3d ve adobe programları kullanıyor)
Yeni monitörlerde Fast ıps//ss ıps//Rapid ıps gibi terimler görüyorum. Sanırım tepki süreleri gerçek 1ms ve altında olabilen monitör olduğunu ifade ediyor.
Bu konuda ve hdr desteği hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bütçe 10-11k arası üstü çıkmaz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mprt olacak o (klavyenin azizliği)
GTG ve MPRT, yeni bir monitör satın alırken dikkate alınması gereken önemli faktörlerdir. GTG, monitörün ekrandaki değişikliklere ne kadar hızlı ayak uydurabildiğini ölçerken MPRT, monitörün renk değişikliklerine ne kadar hızlı ayak uydurabildiğinin daha doğru bir ölçüsüdür.

Belirttiğin bütçede VG27AQL1A modeline bakabilirsiniz. Ips panel 2K çözünürlüğe sahip 170hz. Pivot olmasının yanı sıra 10bit panel renkleri başarılı.

Ms olayına fazla takılmaya gerek yok 8,9 veya 10ms sonrasını farketmeye başlıyoruz zaten en az 144 hz yeterli diye düşünüyorum bu özelliklere dayalı bir monitör bakıp geliyorum

Ms olayına fazla takılmaya gerek yok 8,9 veya 10ms sonrasını farketmeye başlıyoruz zaten en az 144 hz yeterli diye düşünüyorum bu özelliklere dayalı bir monitör bakıp geliyorum
Sağolun hocam
Va panel oddysey g3 kullandım hayatımın en kötü kararlarından biriymiş. Bari arkadaşıma sağlam bir monitör aldırayım.

Sağolun hocam
Va panel oddysey g3 kullandım hayatımın en kötü kararlarından biriymiş. Bari arkadaşıma sağlam bir monitör aldırayım.

Kaliteli olsun istiyorsan bu oldukça iyi
MSI 27" G274QPF E2 Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9 Rapid IPS 180Hz 1ms Adaptive-sync Pivot https://amzn.eu/d/0fwKzxf

Fiyatı azcık düşük olsun ama iyi de olsun istiyorsan bu
Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS Gaming Monitör https://amzn.eu/d/9svwmwe

Ama benim önerim msi kesinlikle fiyatına göre en iyilerinden iki monitörü de amazon satıyormuş ordan attım linkleri bir sıkıntı çıkarsa kolay çözülsün diye ordan satın alın derim çok da fiyat farkı yok diğer sitelerle karşılaştığında

Msi güzel görünüyor hocam
Yukarıdaki model de pivotlusu sanırım

Evet msi Monitör pivot
Pivot harici bir fark görünmüyor
İki model de 2k ıps hdr400
Aradaki 1700tl yi vermeye değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pivot harici bir fark görünmüyor
İki model de 2k ıps hdr400
Aradaki 1700tl yi vermeye değer mi
Çok pardon her iki monitör de pivot destekliymiş ayağını ince görünce yanlış anlamışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,314
Üyeler
190,728
Son üye
Kayhan Muhammed
Geri