Tüm operatörlerde fiyat aynı yaklaşık. Özelden yazarsan bir yöntem önerebilirim ama %100 olacak diye bir garantisi yok.Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum. 20 GB, 1000 dakika, 250 SMS'li pakete 130 lira ödüyordum. Ama taahhütüm bitiyor, şimdi 315 lira olacakmış.
Önerdiğiniz F/P daha uygun bir operatör veya paket var mı?
yazıyorum özelden bende olursa yapayımTüm operatörlerde fiyat aynı yaklaşık. Özelden yazarsan bir yöntem önerebilirim ama %100 olacak diye bir garantisi yok.
www.vodafone.com.tr
Vodafone çekmiyor diyenler var, bilemedim.Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Uzun süredir Türk Telekom kullanıyorum. Taahhüt bitimine yakın arayıp şu kampanyamız var taahhütü yenileyelim diyorlardı diğer operatörlere göre uygun oluyordu ama bu sefer SMS göndermişler uygulamadan bakabilirsiniz diye uygulamadaki en ucuz paket 315 lira.Taahhüt bittikçe numara taşıma yapın. Operatörler yeni müşteriye güzelliğini yapar, sabit müşterisini öper![]()
ben telekomda 20 gb internete 100₺ veriyordum. yılbaşından önce taahhütüm biterken turkcell'den güzel bir kampanya denk getirdim. 40 gb internete 200₺ ödüyorum şuan. telekomda devam etseydim benim için en uygun paketler 300₺den başlıyordu. turkcell'i takip et derim kral illa ki bi fırsat çıkar karşınaVodafone çekmiyor diyenler var, bilemedim.
Uzun süredir Türk Telekom kullanıyorum. Taahhüt bitimine yakın arayıp şu kampanyamız var taahhütü yenileyelim diyorlardı diğer operatörlere göre uygun oluyordu ama bu sefer SMS göndermişler uygulamadan bakabilirsiniz diye uygulamadaki en ucuz paket 315 lira.
Hocam senin profil kapalı yazamıyorum.sen yazabilcenmiTüm operatörlerde fiyat aynı yaklaşık. Özelden yazarsan bir yöntem önerebilirim ama %100 olacak diye bir garantisi yok.