Alınır alınmasına da 25 binden aşağı satılmaz o cihaz, bir iş var o işte.arkadaşlar merhaba benim arkadaşım 15 e macbook air m2 16 ram 256 ssd li laptopunu satıyor. bir sorun yok diyor. ben flutter, java, c++ ve unity ile uğraşıyorum. bana bir sorun yaratır mı? bir de alırken nelere dikkat etmeliyim?
ben de şüphelendim sence gidilip bakılır mı?Alınır alınmasına da 25 binden aşağı satılmaz o cihaz, bir iş var o işte.
bende şuan victus var yukarıda saydığım programları kullanıyorum 280 gb kullanılıyor dizi falan da mı yüklü sizdeHafıza yetmeme ihtimali çok yüksek, ben şahsi bilgisayarımda macbook pro m1 pro işlemcili sadece swift ile ilgilenmeme rağmen 512gb neredeyse yetmemekte.
alınır hemde 16gb ama fiyat düşük söylemiş bi sıkıntısı olmasınarkadaşlar merhaba benim arkadaşım 15 e macbook air m2 16 ram 256 ssd li laptopunu satıyor. bir sorun yok diyor. ben flutter, java, c++ ve unity ile uğraşıyorum. bana bir sorun yaratır mı? bir de alırken nelere dikkat etmeliyim?
ben de anlamadım o yüzden yüzyüze bakmaya gidice. nelerine bakmam lazım apple hiç almadımalınır hemde 16gb ama fiyat düşük söylemiş bi sıkıntısı olmasın
Hafıza yetmeme ihtimali çok yüksek, ben şahsi bilgisayarımda macbook pro m1 pro işlemcili sadece swift ile ilgilenmeme rağmen 512gb neredeyse yetmemekte.
bir de fanı olmadığı için ısınıp kapanma vs olur mu benim victus fanları unity de sonuna kadar açıyorAlınır alınmasına da 25 binden aşağı satılmaz o cihaz, bir iş var o işte.
ben de şüphelendim sence gidilip bakılır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende şuan victus var yukarıda saydığım programları kullanıyorum 280 gb kullanılıyor dizi falan da mı yüklü sizde
ben de anlamadım o yüzden yüzyüze bakmaya gidice. nelerine bakmam lazım apple hiç almadım
bir de fanı olmadığı için ısınıp kapanma vs olur mu benim victus fanları unity de sonuna kadar açıyor
15k dedi. nelere dikkat etmeliyim. bir de uygulamaları mı harici ssd ye krudunuz projeleri miFanı olmadığı için kapanma sorunu olacağını düşünmüyorum çünkü bende fan bile açmıyor. O anlamda windows ile kıyaslamak doğru olmaz.
Bende dizi falan yüklü değil ancak uygulama boyutu yüksek, birde adobenin bir kaç uygulaması var.
En kötü harici bir ssd'yi type c ile bağlarsın.
Rakam uygunsa, pil döngüsü, garantisi, kutu, fatura, pil sağlığı iyiyse al geç.
Ben harici ssd kullanmıyorum ancak kullanılabilir. Uygulama değilde projeler bazında mantıklı olur.15k dedi. nelere dikkat etmeliyim. bir de uygulamaları mı harici ssd ye krudunuz projeleri mi
garanti ve fatura kağıdını istedim bekliyroum. bir de pil döngüsü kaç olmalı hiç apple kullanamdımBen harici ssd kullanmıyorum ancak kullanılabilir. Uygulama değilde projeler bazında mantıklı olur.
Dikkat etmeniz gerekenleri zaten yazdım yukarıda, ekstra olarak parmak okuma çalışıyor mu vs ona dikkat edebilirsiniz.
garanti ve fatura kağıdını istedim bekliyroum. bir de pil döngüsü kaç olmalı hiç apple kullanamdım
Günlük işlerde ısınmaz, ağır işlerde çok fena ısınıyor amaben de anlamadım o yüzden yüzyüze bakmaya gidice. nelerine bakmam lazım apple hiç almadım
bir de fanı olmadığı için ısınıp kapanma vs olur mu benim victus fanları unity de sonuna kadar açıyor