asgari tabii ki?B1 seviye ingilizcem var birde arkadaşım var birlikte garsonluk yapmak istiyoruz, ne kadar maaş alırız?
istanbulsa 17.002Tabii ki derken? İstanbul da yaşıyorum.
niye şaka olsun hocam ne kazanmayı bekliyosun ki he gidipde zorluda bi cafede yapacaksan anlamamŞaka demi?
Öğrenciyiz genciz kanımız oynuyor herşeye elimiz yetişir iki kişi çalışacağız birimizin ingilizcesi iyi 17 ise ben vereyim patronum kalkıp çalışsın benim yerime.niye şaka olsun hocam ne kazanmayı bekliyosun ki he gidipde zorluda bi cafede yapacaksan anlamam
30 bin bekliyorum minimum.hacım garsonluk bencede asgari verirler ingilizce olması neyi değşitircekki
beklemeye devam o zamanÖğrenciyiz genciz kanımız oynuyor herşeye elimiz yetişir iki kişi çalışacağız birimizin ingilizcesi iyi 17 ise ben vereyim patronum kalkıp çalışsın benim yerime.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 bin bekliyorum minimum.
Hocam İstanbulun merkezinde bahşişlerde dahil 30 bin çok değil bence.Dostum sana üzücü bir gerçek söyleyeyim günde 12 saat 6 gün çalışıyorum 22k maaş alıyorum. kurumsal firma birde. Çok fazla beklentiye girme çünkü fazla mesailerimizi bile vermiyorlar.