Manyetik switchli klavyelerin piyasası normalde 3K hocam adamlar 1K'ya manyetik switch klavye satıyor fazlaca f/p.Hz61 dahamı fp
Manyetik switchli klavyelerin piyasası normalde 3K hocam adamlar 1K'ya manyetik switch klavye satıyor fazlaca f/p.Hz61 dahamı fp
yani derken max 1000 lira aşagısı olur z686 mı z94 mü hocamO bütçeye olan klavyeler in çoğu bu konudaki ürünlerden biraz daha iyi. 1500 2000 liraya fark hissettirecek klavye oluyor.
Z686 veya Z94 alıp geçsin o zaman.
![]()
E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi işlem dizüstü PC için
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuşları rus brezilyalı portekizce bilgi
Huano iyidir hocam. Yaparsa Outume switch kadar yapmaz bence.Ben z11 aldım bu huano switch iyi midir? çınlama falan çok yapıyomu
Tam istiyorsa Z94 istemiyorsa Z686.yani derken max 1000 lira aşagısı olur z686 mı z94 mü hocam
Şuan kullandığım klavye rampage titan switchsiz aşırı kötü bunu uzun süre kullanırım diye düşünüyorumValla hocam ben sadece oyun oynarken kullanmalık ve modlamak için Z11 aldım işime fazlaca yeterli sizi bilemem.
PCB bozulmadığı sürece çok uzun süre kullanırsınız. 3 pin hot-swap sonuçta switch bozulursa yenisini takarsınız.Şuan kullandığım klavye rampage titan switchsiz aşırı kötü bunu uzun süre kullanırım diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum.PCB bozulmadığı sürece çok uzun süre kullanırsınız. 3 pin hot-swap sonuçta switch bozulursa yenisini takarsınız.
hotswap midir bunlar hocamHuano iyidir hocam. Yaparsa Outume switch kadar yapmaz bence.
Tam istiyorsa Z94 istemiyorsa Z686.
3 pin hot-swap hocam. Z11, Z686, Z94, A68 hepsi 3 pin hot-swap.hotswap midir bunlar hocam
Yön tuşlarını kullanıyorsanız Z686, kullanmıyorsanız Z11.en iyisi E-YOOSO Z686 olan mı ? Hangisini önerirsiniz
Manyetik switch klavye almanız daha iyi olur. 1000 TL çok iyi fiyat manyetik switch bir klavye için.Selamlar valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum da hangisini almam daha mantıklı olur?
Tek farkı yön tuşlarımı hocamYön tuşlarını kullanıyorsanız Z686, kullanmıyorsanız Z11.
Manyetik switch klavye almanız daha iyi olur. 1000 TL çok iyi fiyat manyetik switch bir klavye için.
![]()
E-YOOSO Hz-61 RGB USB Mini 8K RT mekanik oyun klavyesi manyetik anahtarı 61 anahtar kablolu bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo
Z686 RGB ve boyut olarak %65, Z11 sarı aydınlatma ve %60. Valla hocam ben Z11 aldım aralarında 1.5 kat fiyat farkı var.Tek farkı yön tuşlarımı hocam