Amd 24.6.1 yazılımı hatalı mı ?

CylatiX

80+
Reaksiyon skoru
1
selam herkese amd nin yeni sürücüsünü kurdum ve battlefield 2042 oyunu açılırken şöyle bir ekran ile karşılaştım
c3a947a0-daaf-4228-8db3-166eb766043f.jpeg

Alt tab atınca düzeldi ve birkaç kez oyunu açıp kapadım bir daha böyle bir ekran gelmedi arkada ramleri boşaltsın diye bir program açıktı ondan dolayı mı oldu yoksa ekran kartında mı bir problem var? Veya yeni sürücü mü hatalı ? Ekran kartım rx 6700xt ilk defa böyle bir problem yaşıyorum sürücü güncelledikten sonra böyle oldu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bir kerelik olduysa çok takılmaya gerek yok. Sürücü hatalı durumlar olabilir. Sürekli tekrarlarsa sorun var demektir. Onda da eski driver geçersin.

AMD yazılım problemleri, driver sorunları ile meşhurdur.
Eğer sürücü güncelledikten sonra bunlar yaşandı ise sorun bellidir direkt.
Sürücünüz sorun yaratıyor.
Mümkünse eski sürüme dönün.

selam herkese amd nin yeni sürücüsünü kurdum ve battlefield 2042 oyunu açılırken şöyle bir ekran ile karşılaştımAlıntıyı görüntüle
Alt tab atınca düzeldi ve birkaç kez oyunu açıp kapadım bir daha böyle bir ekran gelmedi arkada ramleri boşaltsın diye bir program açıktı ondan dolayı mı oldu yoksa ekran kartında mı bir problem var? Veya yeni sürücü mü hatalı ? Ekran kartım rx 6700xt ilk defa böyle bir problem yaşıyorum sürücü güncelledikten sonra böyle oldu. Yardımlarınızı bekliyorum.
Güncelledikten sonra pc ye restart çektin mi?

Birkaç gün önce 24.6.1'e güncelledim. Herhangi bir sorun yaşamadım.

selam herkese amd nin yeni sürücüsünü kurdum ve battlefield 2042 oyunu açılırken şöyle bir ekran ile karşılaştımAlıntıyı görüntüle
Bende bir sıkınti yaratmadı yeni driverlar ama bir kerelik olduysa zaten sorun olmaz

Geri