Yardım Rtx 4070 ekran kartından tam performans alamıyorum

Reaksiyon skoru
21
Bende R7 7700X, RTX 4070, 32 GB RAM var ve GTA 5'te 1080p ayarlarda V-Sync kapalıyken 100FPS alıyorum ve yer yer 60 FPS görüyorum. Tüm grafikler ve ayarlar ultrada ama ortalama 80 FPS alıyorum. OC kullanmıyorum ek olarak AMD EXPO özelliğini de açmadım.

Aşağıdaki videoda ki adam aynı ekran kartıyla ve benimkinden kötü bir işlemci ile 1440p(2K) ayarda 140FPS alıyor.

video:

Rainbow Six: Siege oynarkende 1080p ayarda 300FPS alıyorum ama videodaki adam 1440p ayarda 300FPS alıyor. HDMI kablosuda ekran kartına bağlı yani anakartıma bağlı değil.
DSR çarpanları ayarımda kapalı.

Bilgisayarımı bilgisayarcıya göstermem gerekiyor mu?

bilgisayarında 2 adet ekran kartı mı var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafam karıştı

Oyundayken CPU ve GPU kullanımları ne alemde? İki oyunuda oynamadım, acaba GT5 de, grafik ayarlarında RT özelliğini var ve açmış olabilir misiniz?

Windows sürümü nedir?

bilgisayarında 2 adet ekran kartı mı var ?

kafam karıştı
Çok geç yazdım kusura bakmayın.Sadece 1 adet ekran kartı var.

Windows sürümü nedir?
Windows 10 pro

Oyundayken CPU ve GPU kullanımları ne alemde? İki oyunuda oynamadım, acaba GT5 de, grafik ayarlarında RT özelliğini var ve açmış olabilir misiniz?
Oyunu açtığım zaman msı afterburner kullanarak sizi bilgilendireceğim.

Çok geç yazdım kusura bakmayın.Sadece 1 adet ekran kartı var.

Windows 10 pro

Oyunu açtığım zaman msı afterburner kullanarak sizi bilgilendireceğim.
Pro yükleme pro sürekli hatalar ve stabilizasyon sorunları ile dolu baştan formatla home yükle performans ayarları chipset driver'ı ekran kartı driver'ı komple temizden yükle derim

Macun işini sonra yapacağım çünkü daha sistemi kuralı 6 ay oldu ve şimdi adam akıllı oynamaya başladım.Ek olarak oda sıcaklığımda fazla değil o yüzden beni birazcık daha idare edebilir.
O halde formatla gitsin knk boşa uğraşarak zaman kaybetme derim

Zaten bilgisayara yakında format atacağım belki yaparım.
Yüklemişken istersen Windows 11 yükle daha yeni sistemler için daha iyi
Sonrasında Win10 görüntüsü istersen eğer Explorer Patcher gibi 3. parti yazılımlarla rahatça yapabilirsin ben bi ara Windows 7 gibi bile yaptım

Windows 11 yapsam nasıl olur sizce?
Bazıları kötü diyor ama siz nasıl buluyorsunuz?
Windows 11 ilk çıktığı zaman gerçekten kötüydü ancak şuanda yeni sistemler için en iyi windows

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,792
Üyeler
186,543
Son üye
Speeddd
Geri