İntel i7 13. ve 14. Nesil işlemci alınır mı?

bakarmsn

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar Merhaba;

17 temmuz 2024 tarihinde intel i7 13. nesil ve 14. nesil işlemciler sorunlu çıktı bu nedenle bu işlemci serisi alınır mı?

Kendime yeni bir laptop almak istiyorum. intel i7 13650 H ve 12650H arasında kaldım. 13650H olan fiyatı 4.000 TL daha uygun ama paradan önce bu 13. nesil ve 14 nesil işlemcilerde sorunlu olduğunu bir çok kişi tarafından sorun yaşadığı söyleniyor.

MSI CYBORG 15 markasını ve modeli iyi mi?

Gerçi benim laptop almaktaki amacım adobe affter effect video düzenleme ve photoshop kullanmak.

Düşüncelerinizi ve bildilerinizi lütfen samimi olarak paylaşın.

Arkadaşlar Merhaba;

17 temmuz 2024 tarihinde intel i7 13. nesil ve 14. nesil işlemciler sorunlu çıktı bu nedenle bu işlemci serisi alınır mı?

Kendime yeni bir laptop almak istiyorum. intel i7 13650 H ve 12650H arasında kaldım. 13650H olan fiyatı 4.000 TL daha uygun ama paradan önce bu 13. nesil ve 14 nesil işlemcilerde sorunlu olduğunu bir çok kişi tarafından sorun yaşadığı söyleniyor.

Gerçi benim laptop almaktaki amacım adobe affter effect video düzenleme ve photoshop kullanmak.

dostum eğer sürekli yolculuk yapmıyorsan gerçekten laptop almak aşırı mantıksız

@Lorx61

Fiyat olarak çok daha uygun kasa pc ve çok daha performanslı uzun ömürlü olduğunu biliyorum fakat laptop dışarda da kullanıyorum. Tatilde de kullanıyorum işim yazılım olduğu için laptop önemli. Oyun oynamak için almıyorum.

@Lorx61

Fiyat olarak çok daha uygun kasa pc ve çok daha performanslı uzun ömürlü olduğunu biliyorum fakat laptop dışarda da kullanıyorum. Tatilde de kullanıyorum işim yazılım olduğu için laptop önemli. Oyun oynamak için almıyorum.
ozaman ben sana hp victus ryzen 7 olan modeli öneriyorum

teşekkür ederim şimdi inceledim iyi bir cihazmış.

Arkadaşlar Merhaba;

yok abi amd al en iyi amd bak
abi bende i7 14700k var ve bellek sorunu veriyor ve oyundan atdiyor

INTEL İŞLEMCİLER BOZULUYOR​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,468
Üyeler
184,167
Son üye
Clem0