HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 531
7600x işlemcim ile arntic freezer iii 240 ile kullanacağım güzel bir termal macun önerisi sizden alırsam iyi olur.
7600x işlemcim ile arntic freezer iii 240 ile kullanacağım güzel bir termal macun önerisi sizden alırsam iyi olur.
ısıyı etkiler. Yaklaşık 2 yılda kurur termal macun. Şiddetle yenilemeni tavsiye ederim. Isıda çok düşüş yaşarsın.Gençler bu termal macun değiştirmek şart mı ben 4 yıldır hiç işlemciyi açıp yenilemedim. Sizce etkiliyor mudur oyunlarda felan
Thermal grizzly kesin alayım o zaman ama teknobiyotikteki ile amazondaki farklı mı?
Aynı. Nereden istiyorsan oradan alabilirsin.Thermal grizzly kesin alayım o zaman ama teknobiyotikteki ile amazondaki farklı mı?
amazondakini de teknobiyotik satıyor olması lazım. Fark olmaz.Thermal grizzly kesin alayım o zaman ama teknobiyotikteki ile amazondaki farklı mı?
Güzel modeldir dimi?amazondakini de teknobiyotik satıyor olması lazım. Fark olmaz.
Sıcaklık değerleri veya kullanan oldu mu?amazondakini de teknobiyotik satıyor olması lazım. Fark olmaz.
piyasadaki en kaliteli macun diyebilirizGüzel modeldir dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıcaklık değerleri veya kullanan oldu mu?
hocam arntic mx6 ultra var o nasıl daha ucuza buldum 2gram
Sıcaklık normalse değiştirmeye gerek yok. 2 yıl önce hazır sistem aldım, stok fanın termal macunu hâlâ gayet iyi soğutuyor. Soğutmamaya başlayınca değiştiririm.Gençler bu termal macun değiştirmek şart mı ben 4 yıldır hiç işlemciyi açıp yenilemedim. Sizce etkiliyor mudur oyunlarda felan
hocam peki thermal mi yoksa arntic mx6 mı?Sıcaklık normalse değiştirmeye gerek yok. 2 yıl önce hazır sistem aldım, stok fanın termal macunu hâlâ gayet iyi soğutuyor. Soğutmamaya başlayınca değiştiririm.