1000TL ye kadar en iyi mouse lar

TheSefisa

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
1000
Beyler selam mouseların hepsi 1500 TL ye dayanmasın isterse 500 600 de olabilir yeter ki f/p olsun beni 2-3 yıl götürsün genellikle FPS oyunları oynuyorum valorant tarzı g203 kullanıyordum memnundum çift tıklama yapmaya başladı ve padleri çıktı o yüzden kaymıyor onun için değiştirmek istiyorum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max 1000 olucakmış kusura bakmayın :/

Beyler selam mouseların hepsi 1500 TL ye dayanmasın isterse 500 600 de olabilir yeter ki f/p olsun beni 2-3 yıl götürsün genellikle FPS oyunları oynuyorum valorant tarzı g203 kullanıyordum memnundum çift tıklama yapmaya başladı ve padleri çıktı o yüzden kaymıyor onun için değiştirmek istiyorum teşekkürler

Max 1000 olucakmış kusura bakmayın :/
prıme fps

corsaır katar pro xt fena bisi
prıme fps sensoru sanırım daha ıyı katar pro kucuk eller ıcın bırde

Reis Teknosa vatan da var mıdır bu bi link atsan daha iyi olurdu

Prime düşünüyorum ben arkadaşım için bakıyorum daha çok hani şekli g203 tarzı bişi olsun teknosaya gidicez yarın
İkisini de denedim internet cafede de benim kanım g203 e çok ısınıyor sarıyor yani o ama steel güzel yani nasıl olduğunu hatırlamıyorum da benzerler zaten birbirine

Vatana da gideriz sıkıntı yok
Prime nasıldır var mı kullanan mesela hızlı çevirirken bir anda yukarı bakma problemi var mı kaliteli mi

İkisini de denedim internet cafede de benim kanım g203 e çok ısınıyor sarıyor yani o ama steel güzel yani nasıl olduğunu hatırlamıyorum da benzerler zaten birbirine
Reis aradal g203 ten zaten şikayetçi zaten sensörü yetmiyor, ayıya...

Prime nasıldır var mı kullanan mesela hızlı çevirirken bir anda yukarı bakma problemi var mı kaliteli mi

Reis aradal g203 ten zaten şikayetçi zaten sensörü yetmiyor, ayıya...
Hangisi kafana yatiyorsa yaa ben xotran kullanıyorum çok iyi fp ama senin bütçen var daha iyi bişey al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,522
Üyeler
186,504
Son üye
Yaşar001
Geri