7-10 yaş arası insanlarla yt shortsa hoşgeldinizKALICI OLARAK ERİŞİM ENGELİ FALAN DİYORLAR DOĞRUMU bir daha INSTAGRAMA GİREMEYECGİZ GALİBA PEKİ NEYE GİRECEZ
Olm açmayın şöyle konular siyaset forumuna dönüyor ortalık ban yemeyen kalmıyorKALICI OLARAK ERİŞİM ENGELİ FALAN DİYORLAR DOĞRUMU bir daha INSTAGRAMA GİREMEYECGİZ GALİBA PEKİ NEYE GİRECEZ
harbı az once hamas kavgası cıktı mıllet bırbırını tehtıd edıyorduOlm açmayın şöyle konular siyaset forumuna dönüyor ortalık ban yemeyen kalmıyor
Harbi saçmalık bize ne kardeşim Hamas tan! Tiktok ta o kadar pislik dönüyor o yasaklanmıyor bi tane Arap yüzünden İnstagram yasaklanıyor şaka gibi!KALICI OLARAK ERİŞİM ENGELİ FALAN DİYORLAR DOĞRUMU bir daha INSTAGRAMA GİREMEYECGİZ GALİBA PEKİ NEYE GİRECEZ
Asıl x ten haberin yok galibaHarbi saçmalık bize ne kardeşim Hamas tan! Tiktok ta o kadar pislik dönüyor o yasaklanmıyor bi tane Arap yüzünden İnstagram yasaklanıyor şaka gibi!
Kullanmıyorum sadece İnstagram yetiyor banaAsıl x ten haberin yok galiba
xde mustehcen vıdeolar varKullanmıyorum sadece İnstagram yetiyor bana
Bütün siyasetçiler orada cirit atıyor yasaklar mı sence?xde mustehcen vıdeolar var
bılemıyorum hocam btk ya bellı olmazBütün siyasetçiler orada cirit atıyor yasaklar mı sence?