enes sarıtaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 1000000
Bana en iyi şekilde oyun oynatacak kamerası muazzam olucak bataryası uzun gidicek yüksek watt hızlı şarjı olan bir telefon önerir misiniz? fiyat önemli değil .
1 milyon butce varsa eskıdıkce yenı telefon alBana en iyi şekilde oyun oynatacak kamerası muazzam olucak bataryası uzun gidicek yüksek watt hızlı şarjı olan bir telefon önerir misiniz? fiyat önemli değil .
7 yıl güncelleme garantisinden dolayı Samsung S24 Ultra.Bana en iyi şekilde oyun oynatacak kamerası muazzam olucak bataryası uzun gidicek yüksek watt hızlı şarjı olan bir telefon önerir misiniz? fiyat önemli değil .
EGNQRHQRHHWRRAT41 milyon butce varsa eskıdıkce yenı telefon al
s24 ultra şuan en uzun süre kullanılabilecek telefon fakat güzel bakmanız gerekliBana en iyi şekilde oyun oynatacak kamerası muazzam olucak bataryası uzun gidicek yüksek watt hızlı şarjı olan bir telefon önerir misiniz? fiyat önemli değil .
Trol konu diye buna derim
S24 Ultra yada İphone 15 Pro Max şuanlık.Bana en iyi şekilde oyun oynatacak kamerası muazzam olucak bataryası uzun gidicek yüksek watt hızlı şarjı olan bir telefon önerir misiniz? fiyat önemli değil .
1 milyon butce var eskıdıkce yensını alsınS24 Ultra yada İphone 15 Pro Max şuanlık.
yeni modeller yakın zamanda çıkarsa eğer S25Ultra yada İphone 16 Pro Max.