Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,290
Hukuki bir karar olduğunu bilmiyorduk teşekkürlerKararı mahkeme vermiş.
Hukuki bir karar olduğunu bilmiyorduk teşekkürlerKararı mahkeme vermiş.
Helal olsun veren mahkemeyeHukuki bir karar olduğunu bilmiyorduk teşekkürler![]()
Evet,Twitter varken Twitterı yasaklamaya yemeyen mahkemeye helal olsunHelal olsun veren mahkemeye
Yakında forumlar yasaklanınca ne diyecekler çok merak ediyorumEvet,Twitter varken Twitterı yasaklamaya yemeyen mahkemeye helal olsunSonuç olarak ak troller de bir yerden ekmek yemeli.
Bu forumda pedofililer propaganda yapıyorsa bu forum da kapatılır.Yakında forumlar yasaklanınca ne diyecekler çok merak ediyorum![]()
Forumlarda öyle bir şey olmaz ve kapatılsa vardır bir devletin bildiği der geçersiniz herhalde.Bu forumda pedofililer propaganda yapıyorsa bu forum da kapatılır.
Ay cenin oynayacak oyunun mu calmadıEvet,Twitter varken Twitterı yasaklamaya yemeyen mahkemeye helal olsunSonuç olarak ak troller de bir yerden ekmek yemeli.
Tamam kanka yarın sabah ilk işim 100 tane multi hesap açıp.Ayrı Ayrı hesaplarda LGBT propagandası yapacam.Sonra gidip direk hem kendimi hem forumu cimere atıcamBu forumda pedofililer propaganda yapıyorsa bu forum da kapatılır.
Bu forumdada teröristler,sapıklar veya pedofililer olursa burasıda yasaklansınYakında forumlar yasaklanınca ne diyecekler çok merak ediyorum![]()
Benim başım yanmaz seninki yanar yapacaksan yapTamam kanka yarın sabah ilk işim 100 tane multi hesap açıp.Ayrı Ayrı hesaplarda LGBT propagandası yapacam.Sonra gidip direk hem kendimi hem forumu cimere atıcam
(!)
Olan varsa ban yer büyük ihtimalle.Bu forumdada teröristler,sapıklar veya pedofililer olursa burasıda yasaklansın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim başım yanmaz seninki yanar yapacaksan yap
Valla oluyor bayrağı alıp muz koymakla kendinize türk bile demeyinForumlarda öyle bir şey olmaz ve kapatılsa vardır bir devletin bildiği der geçersiniz herhalde.
Roblox bile oynamıyorum.Ay cenin oynayacak oyunun mu calmadı
Alaka seviyesiValla oluyor bayrağı alıp muz koymakla kendinize türk bile demeyin