Çözüldü✓ Ekran kartları arasındaki fark?

mellSh

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var. İlk defa PC toplayacağım ekran kartı olarak RTX 4070 SUPER TI almayı düşünüyorum. Ama baktığım zaman galax ve asus un ekran kartları arasında fiyat olarak büyük fark var. Cidden performans farkı var mıdır o kadar? Yani 10k fazla verip asus unkini alsam pişmanlık duyar mıyım? O kadar pahalı olmasının sebebi performansımı yoksa markası mı aydınlatabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var. İlk defa PC toplayacağım ekran kartı olarak RTX 4070 SUPER TI almayı düşünüyorum. Ama baktığım zaman galax ve asus un ekran kartları arasında fiyat olarak büyük fark var. Cidden performans farkı var mıdır o kadar? Yani 10k fazla verip asus unkini alsam pişmanlık duyar mıyım? O kadar pahalı olmasının sebebi performansımı yoksa markası mı aydınlatabilir misiniz?
Performans farkı yok. Kaliteli parça fakı var. 10K farka değecek bir kart değil. 1k olsa arasında dersin verilebilir ama bu fark asla.

Marka ve sogutma performanstan farkı yok

hocam eğer ikiside 4070ti super ise arada performans farkı olmaz ısı farkı olur. Galax kendine yeterli bir şekilde soğutur sakın 10 bin tl daha fazla vermeyin.

hocam eğer ikiside 4070ti super ise arada performans farkı olmaz ısı farkı olur. Galax kendine yeterli bir şekilde soğutur sakın 10 bin tl daha fazla vermeyin.
Hocam yani kasadan uçak sesi gibi bir şey gelsin istemiyorum açıkcası galax ses çıkarmaz değil mi çok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performans farkı yok. Kaliteli parça fakı var. 10K farka değecek bir kart değil. 1k olsa arasında dersin verilebilir ama bu fark asla.
Hocam çok yükses çıkmaz değil mi? Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda galax alacağım o zaman

Hocam yani kasadan uçak sesi gibi bir şey gelsin istemiyorum açıkcası galax ses çıkarmaz değil mi çok.

Hocam çok yükses çıkmaz değil mi? Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda galax alacağım o zaman
Hayır çıkmaz.

2 hafta yurtdışına çıkacağım oradan alsam daha ucuza gelir mi?
Buradaki fiyatı biliyorsun oraya gidince kıyaslarsın. Daha uyguna gelir mi bilmiyorum.
Ekstra bir para ödeme çıkmasında.

üstündeki sogutmasıyla alakalı ve marka parasına ödüyorsunuz
1723326588637.png

üstündeki sogutmasıyla alakalı ve marka parasına ödüyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam. Galax alıcam. 10k fark değmez gibi.

Hangi ülkeye gideceksiniz özel değil ise
Yunanistan

Hangi ülkeye gideceksiniz özel değil ise
Ciddi 4-5 fiyat farkı olursa ordan alacaktımda. 1-2 için değmez sanırım. Birde yurtdışından alınanda garanti falan olur mu bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri