Yorumu size bırakıyorum

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Yine kanser oldum
Sizce kim haklı?

Gereksiz efor sarfediyorsunuz dostlar :).

Yazan arkadaş bana Logitech'in plastik olması Rampage'den daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez dedi, Rampage Ultimate'ye söylüyor bunu ve Logitech klavye de G213 vary membran

Yeter ama.

Yine kanser oldum
Sizce kim haklı?
Anlamadım Logitech mi savundun , rampage mi ?

10k paran olsa Bim'den mi TV alırsın cümle nedense şuana kadar duyduğum en mantıklı cümlelerden biri vay be

Yine kanser oldum
Sizce kim haklı?
Aga bunlar hep seni mi buluyor ya, geçen bana da biri 80+ serfitikali her psu kalitelidir demişti, adama anlattım hala diyor ki PowerBoost çok iyi marka 3 defa elektrikler kesildi hala bir şey olmadı falan dedi.
Şu düşünceye bakar mısınız ya 😂😂
Takmayın bunları adam gidip rampage alsın sistemi yansın o zaman gelip senden özür dileyecek

Aga bunlar hep seni mi buluyor ya, geçen bana da biri 80+ serfitikali her PSU kalitelidir demişti, adama anlattım hala diyor ki PowerBoost çok iyi marka 3 defa elektrikler kesildi hala bir şey olmadı falan dedi.
Şu düşünceye bakar mısınız ya 😂😂
Takmayın bunları adam gidip rampage alsın sistemi yansın o zaman gelip senden özür dileyecek
Kanıtladım daha iyi olduğunu yorumunu sil diyor şimdi de

Ülkede bilgisi olmayan ve bilgisi olduğunu sanıp tartışan o kadar çok insan varki, bende çok tartışıyordum ama bu cahillere laf anlatılmayacağını anladığımdan beri uğraşmıyorum.
Ne demişler,
1 delille 40 alimi yendim, 40 delille 1 cahili yenemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,373
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri