CS2 İCİN 400 SABIT FPS SİSTEM niye kimse yardimci olmuyor

Bu tarz oyunlarda fps ekran kartı ile alakalı değil işlemci ile birde arkadaş 720p de oynuyacak.
Cs2 de artık ekran kartıda çok önemli bir husus kankacım CS:GO için dediğin geçerli ben şuanki sistemimle 1080p oynarken 80-90 arası max 720p ye çektiğimdede 90-95 arası oynuyorum ki sistemin hiçbirşeyi değişmeden durum bu.

Oyunda optimizasyon diye bir şey yok. Sabit 400 FPS biraz zor. Her zaman bir saçmalık oluyor anlık 300 fps'e düşebiliyor.

Valoda ise 700+ Fps alıyorum.

4070 süper ile alamadım sabiti sen nasıl alacaksın mübarek
dostum erkan kartın ve işlemcin nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

High ayarlarda dediğin gibi ancak Low da ve 720p kesinlikle önemli olan işlemci.
720p oynuyorum dostum işlemciyi mi güçlü almak gerkeiyor

7500f işlemcili bir sistem 350 400 fps civarı verir
ekran kartı nasıl bir şey olmalı

Öyle zaten sabit alamaz bir anda 100-150 fps düşüyor oyunda. Ben zaten sabit alır demedim.
hocam sabit olmasa da 360hz monitör kullanmayı düşünüyorum sen nasıl bir sistem önerirsin önerilere açığım

Oyunda optimizasyon diye bir şey yok. Sabit 400 FPS biraz zor. Her zaman bir saçmalık oluyor anlık 300 fps'e düşebiliyor.

Valoda ise 700+ Fps alıyorum.
hocam 720p de oynayacağım ve düşüncem 360 hz monitör kullanmak nasıl bir şey önerirsin yada 360hz monıtor önerir misin diyeyim direk

dostum erkan kartın ve işlemcin nedir

720p oynuyorum dostum işlemciyi mi güçlü almak gerkeiyor

ekran kartı nasıl bir şey olmalı

hocam sabit olmasa da 360hz monitör kullanmayı düşünüyorum sen nasıl bir sistem önerirsin önerilere açığım

hocam 720p de oynayacağım ve düşüncem 360 hz monitör kullanmak nasıl bir şey önerirsin yada 360hz monıtor önerir misin diyeyim direk
bütçe ne kadar

Arkadaslar herkese iyi forumlar sadece cs2 için 1024x768 ayarda sabit 400 fps sistem önerilerine açığım çok fazla pahalı olmasın
R7 7800x3d ve 2. El 2070 ve üzeri tüm kartlar 400 fps civarı verir , bende 7800x3d ve 4070 ti var , max 800 min 350 lere kadar çakılıyor, oyun daha tam optimize değil onun için net 400 diyemem ama yakın verir hertürlü.

Arkadaslar herkese iyi forumlar sadece cs2 için 1024x768 ayarda sabit 400 fps sistem önerilerine açığım çok fazla pahalı olmasın
Monitörün kaç hz de bu kadar iyi bir bilgisayar arıyorsun esporcu mu olacan.

Uygunsuz Dil
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Anladım hocam daha uzun ömürlü olur diyorsun

Boş yapma la gevşek
Konu açmışsın fazla konuşma milleti dinle. Rekabetçi oyun oynayarak bana ve kimseye laf edemezsin.

RYZEN 7 5700X3D + rx 6700xt + 32gb 3600mhz cl16 ram

Geri