XTFY M4 Mouse | 499 TL

Şuan 500 tlbandında ki en iyi mouse diye tahmin ediyorum. Düşük bütçeli arkadaşlar kaçırmasın.
Beraber olsaydık ona alacağım ilk mouse bu olabilirdi

Son düzenleme:
xm1r daha kaliteli. her türlü alınır. kabloluların babası diyenler dolu.
Siparişi verdim bakalım nasıl. Ama anlamadığım şey bu satıcı trendyolda ve hepsiburada da aynı farenin fiyatını şişirmiş 1.5 2.5 arasında dolaşıyor burada 750TL biraz çekindim açıkçası.

Şuan 500 tlbandında ki en iyi mouse diye tahmin ediyorum. Düşük bütçeli arkadaşlar kaçırmasın.

Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )​

buna ne diyorsun hocam kablosuz lazımda

Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )​

buna ne diyorsun hocam kablosuz lazımda
Fiyat bandına okeydir mcu biraz kötü arada sorun çıkarabiliyor

XTRFY M4 alan kargosunun gelip gelmediğini söyleyebilir mi bu arada link xtrfy m42 linki m4 linki değil. Sitede aratınca çıkıyor.

Cuma gece sipariş vermiştim bu gün yurtiçi kargoya verilmiş. 95.88 tl ücreti olduğu yazıyor mesajda

bu fiyata bu sensör fazla gibi geldi gerçekten fiyat neden bu kadar ucuz

Hangisini öneriyorsunuz mavi olan mı pembe olan mı ona göre alacağım?
m42 daha ergonomik hocam diğerinin daha farklı bir tutuşu var m42 bir tık daha iyidir. endgame Gear XM1r aldım ben 80 milyon tıklama ömrü ve kailh 8.0 switchler barındırdığı için 750tl ye satılıyor şuan çıkabiliyorsanız onu öneririm yoksa m42 bir tık daha avantajlı.
Post automatically merged:

bu fiyata bu sensör fazla gibi geldi gerçekten fiyat neden bu kadar ucuz
20 milyon tıklama ömrü var oradan kısmışlar ama hinede fiyat muazzam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,687
Üyeler
190,950
Son üye
lpatriotl