11500e trendyoldan rx 6700 xt alınır mı??

kart bu satıcı güvenilirmidir ve fiyatına değermi yoksa benzer fiyata başka kart alınır mı??
https://www.hepsiburada.com/msi-vga...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.88.9
Bütçen yeterse bu kartı al.

kart bu satıcı güvenilirmidir ve fiyatına değermi yoksa benzer fiyata başka kart alınır mı??
Hocam aşağıda satıcılarda Vatan Bilgisayar var güvenceniz pek yoksa ordan Vatan'ı seçip alabilirsiniz.

6750 xt ve 6700 xt arasındaki fark 1500 TL'ye değermi hocam internetten okudugumda aralarında cok az performans farkı var diyorlardı
Tek fark o da değil satıcı farkına da değer.

Hocam İnternetten Baktım Rx 7600 var bi arkadas bana onu önermişti 7600 iyi midir?
O kart 9k bütçesi olanlar için iyi bir seçim. Bu kartla o kartı karşılaştırmak bir tık saçma. Test videolarına da bakabilirsin.

Trendyoldan bu tip ürünler almayın destek kısmında üzülürsünüz desteği alamayınca yada ikinci el irün gelirse uğraşırsınız kendim yaşadım tecrübe ile sabit

s1nerjide bu daha mantıklı

XFX Radeon RX 6750 XT Core Gaming 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı​

referans kart diye biliyorum hocam ısınma sorunu var
Trendyoldan bu tip ürünler almayın destek kısmında üzülürsünüz desteği alamayınca yada ikinci el irün gelirse uğraşırsınız kendim yaşadım tecrübe ile sabit
teşekkürler iyi fiyat diye açmıştım güvenilir mi? diye vatandan 12ye alacagım buyuk ihtimalle

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,478
Üyeler
193,408
Son üye
User38048
Geri