kule tipi soğutma aldım sıcaklık hala 90 derece

bencede o koskocaman yazıyı görmemek imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir aslında ya onu alacaz yada kule tipi soğutucu
Şart hocam.

kaldırdım, termal macun attım.Zaten bilgisayarcıya taktırdım.

ben sürdüm, sigmatech.Çift fanlı olsa ne kadar fark ettirir? iyi para verdik bide ya.

hayır oynamıyor denedim
soğutucunun altında warning gibi kırmızı bir yazı veya etiket var mı iyi kontrol et termal macundan gözükmüyor olabilir

xigmatek, fanı aldığımda yanında verildi
pcyı kapa elınde baska termal macun varmı warsa sogutucu sokup altıdnakı etıketın orda olup olmadııgna bak ordaysa cıkar yenımı taktın sogutucuyu hatırlıyormusn cıkarıp cıakrmadıgını

xigmatek, fanı aldığımda yanında verildi
hocam ne yanında verildi yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor ki

pcyı kapa elınde baska termal macun varmı warsa sogutucu sokup altıdnakı etıketın orda olup olmadııgna bak ordaysa cıkar yenımı taktın sogutucuyu hatırlıyormusn cıkarıp cıakrmadıgını
hatta soğutucunun altını bize görsel olarak buraya fotoğraf çekip at

Çift fanlı alsaydınız keşke. Farkı şu soğutucu bloğa giren hava ısınıyor 2. fan onu egzoz fanına hemen yönlendiriyor. Isınan hava kasa içine yayılmadan dışarı atılmış oluyor kasa içi hep soğuk kalıyor

Çift fanlı alsaydınız keşke. Farkı şu soğutucu bloğa giren hava ısınıyor 2. fan onu egzoz fanına hemen yönlendiriyor. Isınan hava kasa içine yayılmadan dışarı atılmış oluyor kasa içi hep soğuk kalıyor
çok cahillik ettim parası iyi diye onu düşünmeden aldım.Ama yine de 2 milyara bence iyi bi performans vermeliydi acaba cidden bu mu performansı ki

hocam ne yanında verildi yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor ki

hatta soğutucunun altını bize görsel olarak buraya fotoğraf çekip at
söküp mi atıyım soğutucuyu?

çok cahillik ettim parası iyi diye onu düşünmeden aldım.Ama yine de 2 milyara bence iyi bi performans vermeliydi acaba cidden bu mu performansı ki
Arkadaşların dediğini yapın. Söküp etiket var mı diye kontrol edin foto atın .

dostum bilgisayarcı taktı diyorum soğutucuyu, ama etiketini ben söktüm iyi biliyorum

söküp mi atıyım soğutucuyu?
evet yerinden dikkatlice sök ve soğutucunun altını göster bize

Yerinden Sökmeden de atın foto daha iyi yardımcı olalım.

Hocam sökmeden foto at hatta çalışırken çek . Fanın üzerinde hava yön işareti olur onunda fotosunu çek

Geri