- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,548
Darboğaz olmuş zaten %20 uçmuş
Darboğaz olmuş zaten %20 uçmuş
tamam 2k ekranım vardı sattım 1080p aldım konu o değil işlemci ekran kartından daha fazla kullnım varsa darboğaz var demektir bu sitede 3.5k gönderin var bunu bilmiyorsan ayıp sana2klık kartı 1080 p calıstırıyorsun
hocamDarboğaz olmuş zaten %20 uçmuş
tamam kanka sen yemeye devam et darbogazı ozaman nıye benım ekran kartımlam ıslemcım darbogaz yapmıyor ıslemcı kullanımı 100 ekran kartı kullanımı 70 lerdetamam 2k ekranım vardı sattım 1080p aldım konu o değil işlemci ekran kartından daha fazla kullnım varsa darboğaz var demektir bu sitede 3.5k gönderin var bunu bilmiyorsan ayıp sana
Burada durum normal fps oyununda böyle olur zaten. 13700K olsaydı %10 falan olurdu darboğaz. 360Hz kullanmıyorsan sıkıntı değil bu
puhahahahah kardeşim şu an darboğazın tanımı yaptın teşekkür ediyorumtamam kanka sen yemeye devam et darbogazı ozaman nıye benım ekran kartımlam ıslemcım darbogaz yapmıyor ıslemcı kullanımı 100 ekran kartı kullanımı 70 lerde
aynen kanka bıldıgını okumaya devam etpuhahahahah kardeşim şu an darboğazın tanımı yaptın teşekkür ediyorum
Hayır sadece böyle olmaz darboğaz, cs2 olan görselde olan tekli çekirdek darboğazı meselaişlemci ekran kartından daha fazla kullnım varsa darboğaz
arkadasa acıklayın lutfenHayır sadece böyle olmaz darboğaz, cs2 olan görselde olan tekli çekirdek darboğazı mesela
kimse yok mu ya biri şu garibime darboğazı öğretsinaynen kanka bıldıgını okumaya devam et
kardeşim tamam adam diyor ki ekran kartım 70 işlemcim 100 kullanıyor diyor ve normal olduğunu sanıyorHayır sadece böyle olmaz darboğaz, cs2 olan görselde olan tekli çekirdek darboğazı mesela
2kda oynaman lazım acıklamıslar ısteKonu çok saptı arkadaşlar bana bir çare bulun yaw
Kral uygulama içi kullanımların vb var mı konuda göremedimKonu çok saptı arkadaşlar bana bir çare bulun yaw