DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,342
Barış bek oynuyo falan ama, barış çok ileride oynuyor ve yediğimiz tüm hatalar barışın kanadindaki zenciden
sol kanadı yok etti adam forvetleri biraz bitirici olsa bitmişti maç sol beklerini de çok beğendim benBarış bek oynuyo falan ama, barış çok ileride oynuyor ve yediğimiz tüm hatalar barışın kanadindaki zenciden
Bazı pozisyonları yemedigimiz için hala şoktayım. Şu takımı yenmemiz lazım bizim.sol kanadı yok etti adam forvetleri biraz bitirici olsa bitmişti maç
Nelson gayet iyi. Ben bu Nelson kesin defansın tüm yükü buna binince hata yine kesin hata yapar dedim. Gayet iyi oynadı. Çıkar ama 60-70 gibi sarı yedi.Aga Nelsson ve Köhn'ü CİMER'e şikayet edebiliyor muyuz? Vatan hainliği yapıyorlar.
Aynen hocam.Nelson gayet iyi.
Kullanıcı adının sonuna 61 koyanları kaale almamakla nekadar isabetli bir karar aldığımı tekrar anladımArkadaş fenerli ya belli içten nefret var. Abicim şuanda maçı izleyen adam haksızlık yapıldığını net görmeli görmüyorsa art niyet ararım.
Ne kadar nefret etsen de sen mutlu olasın diye değil ülke başarısı ve puanı artsın diye Fenerbahçe'mizi, Beşiktaş'ımızı destekliyoruz Avrupa'da. Azıcık destek bozmazdı seni ama belli koyu fanatiksin. Senden bir şey beklemiyorum o yüzden.Yenilseniz de yensenizde önemli değil hepimiz aynı ülkenin çocuğuyuz aramız bozuk kanımız değil başarılar young boys![]()
İçimizde temizlenmesi gereken hainler var birkaç gündür göze çok battılar yusuf dikeç olayı, teslo olayı lakap takılmalı bunlara.Ne kadar nefret etsen de sen mutlu olasın diye değil ülke başarısı ve puanı artsın diye Fenerbahçe'mizi, Beşiktaş'ımızı destekliyoruz Avrupa'da. Azıcık destek bozmazdı seni ama belli koyu fanatiksin. Senden bir şey beklemiyorum o yüzden.
Ben çok takmıyorum hocam artık. Beraber olabilenlerle devam. Olamayanlar da kendi çapında takılsın.İçimizde temizlenmesi gereken hainler var birkaç gündür göze çok battılar yusuf dikeç olayı, teslo olayı lakap takılmalı bunlara.