Neler Yeni

⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Barış bek oynuyo falan ama, barış çok ileride oynuyor ve yediğimiz tüm hatalar barışın kanadindaki zenciden

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Aga Nelsson ve Köhn'ü CİMER'e şikayet edebiliyor muyuz? Vatan hainliği yapıyorlar.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
sol kanadı yok etti adam forvetleri biraz bitirici olsa bitmişti maç
Bazı pozisyonları yemedigimiz için hala şoktayım. Şu takımı yenmemiz lazım bizim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga Nelsson ve Köhn'ü CİMER'e şikayet edebiliyor muyuz? Vatan hainliği yapıyorlar.
Nelson gayet iyi. Ben bu Nelson kesin defansın tüm yükü buna binince hata yine kesin hata yapar dedim. Gayet iyi oynadı. Çıkar ama 60-70 gibi sarı yedi.

YazılımKafa

80+ Silver
Adamlar fena oynuyor. Kondisyonları iyi , çok çevikler, genelde hızlılar, paslaşmaları iyi tertemiz pas atıyorlar, gerektiğinde çalımlarıda tertemiz. Helal olsun. Hakkaten çok iyiler. Galatasarayda tam tersi çok kötü oynuyor. Bu oyunla turu geçmesi çok zor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaş fenerli ya belli içten nefret var. Abicim şuanda maçı izleyen adam haksızlık yapıldığını net görmeli görmüyorsa art niyet ararım.
Kullanıcı adının sonuna 61 koyanları kaale almamakla nekadar isabetli bir karar aldığımı tekrar anladım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
önceki maç gibi rezil yönetsede çiğ çiğ yesek şu okanı :kekw:

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Yenilseniz de yensenizde önemli değil hepimiz aynı ülkenin çocuğuyuz aramız bozuk kanımız değil başarılar young boys 💛🖤
Ne kadar nefret etsen de sen mutlu olasın diye değil ülke başarısı ve puanı artsın diye Fenerbahçe'mizi, Beşiktaş'ımızı destekliyoruz Avrupa'da. Azıcık destek bozmazdı seni ama belli koyu fanatiksin. Senden bir şey beklemiyorum o yüzden.

The Semih

80+ Gold
Ne kadar nefret etsen de sen mutlu olasın diye değil ülke başarısı ve puanı artsın diye Fenerbahçe'mizi, Beşiktaş'ımızı destekliyoruz Avrupa'da. Azıcık destek bozmazdı seni ama belli koyu fanatiksin. Senden bir şey beklemiyorum o yüzden.
İçimizde temizlenmesi gereken hainler var birkaç gündür göze çok battılar yusuf dikeç olayı, teslo olayı lakap takılmalı bunlara.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
İçimizde temizlenmesi gereken hainler var birkaç gündür göze çok battılar yusuf dikeç olayı, teslo olayı lakap takılmalı bunlara.
Ben çok takmıyorum hocam artık. Beraber olabilenlerle devam. Olamayanlar da kendi çapında takılsın.

Hani öyle duruma geldik ki Galatasaraylıyım ama Feneri, Beşiktaşı destekliyorum diyince şaşırıyor bazıları. Halbuki normal o olmalı. Ligimizde yiyelim birbirimizi. Avrupa maçlarında değil.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
galatasarayın net bir 6 numara alıp toreirayı 8 e 10 a sarayı koyması lazım 1 tane organize atak yok. Young boys cidden şanssız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,656
Üyeler
161,319
Son üye
xenota
Top Bottom