COMNET EV İNTERNETİ FİBER VDSL2

Çoğu firma SOL dan pahalı olmaya başladı. TV+ ile 1000 lik İnternete aylık 475tl ödüyorum.

3 4 aydır kullanıyorum ilk 1 2 ay saç baş yolduracaktı bana bu firma. akşamları saat 8 ile 11 arasında internet aşırı yavaşlıyordu. desteğe yazınca bana sanki ilk defa internet kullanıyormuşum gibi cevaplar veriyordu. wifiyi kapatın res atın diyorlardı 50 kere dedim bana çözümlerle gelmeyin aynı şeyi tekrarlıyorlardı bana hala. şuan çok şükür bir sıkıntım yok

millenicom kullanıyorum uzun zamandır sorunsuz bir şekilde.ama fiyatlar çok arttı 480 tl ödüyorum 100 mb. buna geçsemmi yıllık ne dersiniz. ben genel olarak internet problemlerinin binanın altyapısından olduğüunu düşünüyorum şimdiye kadar birsür firmayla çalıştım hiçbirisiyle problem yaşamadım.

50tl modem kira bedeli alınıyor, superonline yakın bi fiyat ödüyorum ve 3 yıldır hiç kesilmedi benim için mantıksız.
Benim milleni faturası şu şekilde

Degerli musterimiz, faturanizin iceriginde Internet Paket Ucreti 449.9 TL, Fiber Modem Kullanim Ucreti 70 TL, Bireysel İnternet Aktivasyon Ucreti 40 TL, DSL Aylık Ucret İndirimi 7 Ay 40 TL -40 TL yer almaktadir. Toplam fatura tutariniz 519.90 TL'dir.

Son düzenleme:
Böyle firmalardan korkuyorum açıkcası.Netspeede sorun oldumu çözüme ulaşmak çok zor allah bilir bunda nedir durum .Hattınızda sorun varsa türktelekomdan şaşmamak gerek bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,527
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri