furkanab35
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Şarjı öteki serilere gore daha hızlı bitiyor deniliyor ve daha çok ısınıyor deniliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
12 kullanan arkadaşlarım dahi sevmiyor kim seviyor bu telefonu12 kullanıyorum alınmaz hocam şarjı hızlı bitiyor telefon ısınınca kasıyor. 13 al 17 çıkınca ona geçersin.
Alma deli gibi donuyorŞarjı öteki serilere gore daha hızlı bitiyor deniliyor ve daha çok ısınıyor deniliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Alınmaz 13 al geçŞarjı öteki serilere gore daha hızlı bitiyor deniliyor ve daha çok ısınıyor deniliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Sizde b*kunu çıkarttınız he yok onu alma 16 çıksın onu al bu adam 17 çıkınca aynı konuyu açsın 18 al dersin iyice saçmaladınız12 kullanıyorum alınmaz hocam şarjı hızlı bitiyor telefon ısınınca kasıyor. 13 al 17 çıkınca ona geçersin.
13 alabilirsin de iphone dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum instagram da videolar face de hızlı hızlı yorum atarken klavyem takılarak yazıyor (13 kullanıyorum)12 kullanıyorum alınmaz hocam şarjı hızlı bitiyor telefon ısınınca kasıyor. 13 al 17 çıkınca ona geçersin.
Marka takıntın yoksa s23 falan al 12 alma veya bütçen varsa 13 al. Çok ısınıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor arkadaşım aldı pişman.Şarjı öteki serilere gore daha hızlı bitiyor deniliyor ve daha çok ısınıyor deniliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi